Google Sites gebruiken

Je kunt een website maken om informatie met anderen te delen.

Tip: Het is niet mogelijk om met Google-accounts die worden beheerd door een ouder de klassieke versie van Sites te gebruiken, maar je kunt hiermee wel bestaande sites bekijken en bewerken in de nieuwe versie van Google Sites.

Een site maken

1. Open de nieuwe versie van Google Sites op je computer.
  2. Selecteer bovenaan, onder Een nieuwe site starten, een template.
  3. Bewerk de site.
  4. Klik rechtsboven op Publiceren om je wijzigingen te publiceren.

Stap 1: Voeg content aan je site toe

Stap 2: Publiceer en deel je site

Nieuwe Google Sites versus klassieke Google Sites