Originalitetsrapporter og beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du bruger originalitetsrapporter, tager Google ikke noget ejerskab af dit indhold. Indholdet tilhører dig og dine elever.

Originalitetsrapporter søger i indhold, der er offentligt tilgængeligt på nettet. De gemmes ikke permanent.

Google Workspace for Education Fundamentals opfylder disse standarder til overholdelse:

• Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA)
  • Children's Online Privacy Protection Act fra 1998 (COPPA)
  • Student Privacy Pledge lanceret af Future of Privacy Forum (FPF)
  • ISO/IEC 27018:2014 (datastandarder)

Ofte stillede spørgsmål om konti

Skal skoler tilmeldes Workspace for Education?

Ja. Det er kun undervisere, der bruger Workspace for Education-konti, som kan aktivere originalitetsrapporter for opgaver.

Kan jeg få elevopgaver på et Google-drev, der er knyttet til min personlige adresse (@gmail.com)?

Nej. Du kan kun få elevopgaver på et Google-drev, der er knyttet til din Workspace for Education-konto.

Hvorfor kan elever aflevere opgaver fra deres personlige Google-konti (@gmail.com)?

Vi ved, at elever nogle gange foretrækker at oprette filer på deres personlige Google-konti. For at øge brugervenligheden kan eleverne vælge, om de vil indsende filer fra den Google-konto, hvor de har oprettede dem. Dette forenkler elevernes arbejdsgang, idet de undgår kontoændringer og problemer med filejerskab.

Er det i overensstemmelse med FERPA (Family Educational Rights and Privacy Act) at tillade, at elever bruger personlige Google-konti (@gmail.com) til at aflevere og modtage returnerede opgaver?

Ja. Eleven vælger selv at bruge en personlig Google-konto. FERPA er gældende for opgaver, så længe de håndteres af en uddannelsesinstitution. Det er på grund af denne lovgivning, at vi kræver, at undervisere og administratorer modtager, gemmer og bedømmer opgaver på Workspace for Education-konti, der er tildelt af en institution.

Ofte stillede spørgsmål om fortrolighed

Hvordan sikrer Google databeskyttelse?

Gå til erklæringen om privatliv for Workspace for Education for at få flere oplysninger om, hvordan Workspace for Education indsamler, bruger og deler oplysninger.

Gemmes elevernes opgavefiler i et globalt lager?

Nej. Google gemmer ikke opgavefiler i et globalt lager.

Institutioner, der har Google Workspace for Education Plus eller Teaching and Learning Upgrade, kan aktivere et privat skoleejet lager til elevopgaver, der kan bruges til at tjekke originaliteten af elevopgaver i fremtidige originalitetsrapporter. Undervisere eller skolen kan kopiere elevers afleveringer til originalitetsfilerne på skolens Google-drev, som indeholder data, der ejes og administreres af skolen. Elevernes opgaver kopieres til det overordnede skolematch, så de kan sammenlignes med andre elevers opgaver, når alle følgende er gældende:

• Skolematches er aktiveret for domænet
  • Originalitetsrapporter er aktiveret for opgaven
  • Filtypen understøttes

Sådan får du adgang til lageret:

1. Gå til siden til administration af match i et andet dokument fra skolen.
  2. Klik på Originality Corpus.

Tjekker originalitetsrapporter kilder på eksterne domæner? Hvis ja, kan disse undervisere i så fald se mine elevers opgaver?

Nej. Google gemmer ikke elevers opgaver til sammenligning med eksterne domæner. Undervisere på andre domæner kan ikke se dine elevers opgaver.

Institutioner, der har Google Workspace for Education Plus eller Teaching and Learning Upgrade, kan aktivere et privat skoleejet lager til elevopgaver, som de kan bruge i forbindelse med fremtidige originalitetsrapporter.