Kør en originalitetsrapport på din opgave

Hvis din underviser har aktiveret originalitetsrapporter for en opgave, kan du tjekke, om der er utilsigtet plagiering og indhold, der ikke er citeret, før du afleverer opgaven. Rapporterne sammenligner dine Google Docs-, Google Slides- og Microsoft Word-filer med websider og bøger på internettet.

Din underviser kan ikke se de rapporter, du kører. Når du har afleveret din opgave, kører Classroom automatisk en rapport, som kun underviseren kan se. Hvis du annullerer afleveringen af en fil og derefter afleverer den igen, kører Classroom en ny originalitetsrapport til din underviser. Hvis din administrator har aktiveret skolematches, tjekker din undervisers rapport også tidligere elevers afleveringer fra din skole eller dit distrikt. Derudover kopieres dine opgaver til den overordnede skolematch-samling, så de kan sammenlignes med andre elevers opgaver, når alle de følgende betingelser er opfyldt:

• Skolematches er aktiveret for domænet
  • Originalitetsrapporter er aktiveret for opgaven
  • Filtypen understøttes

Tilgængelige sprog

Originalitetsrapporter er kun tilgængelige for Google Workspace for Education-konti, der er indstillet til:
  • Arabisk
  • Kinesisk (forenklet)
  • Kinesisk (traditionelt)
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Filippinsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Hebræisk
  • Hindi
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Malajisk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Rumænsk
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Ukrainsk

Kør en originalitetsrapport

Hvis din underviser har aktiveret originalitetsrapporter for en opgave, kan du køre op til 3 rapporter for at tjekke dit arbejde.

1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Klik på holdetog derefterLektier.
  3. Klik på opgaven og derefter Se opgave.

4. Upload eller opret din fil under Dine opgaver.
  5. Klik på Kør ud for Originalitetsrapporter
    Bemærk! Hvis Originalitetsrapporter ikke vises, har din underviser muligvis ikke aktiveret værktøjet.
  6. Klik på Se originalitetsrapport under filnavnet for at se rapporten.
  7. (Valgfrit) Du kan gemme eller udskrive din originalitetsrapport ved at klikke på Udskriv  øverst og vælge en af følgende muligheder:
    • Gem som PDF
    • Gem på Google Drev
    • Udskriv rapporten

Tip! Filstørrelsen på dokumenter i originalitetsrapporter må ikke overstige 2 MB.

Relaterede emner