Legg til karakterkategorier i innlegg

Denne artikkelen er for lærere.

Du kan bruke karakterboken til å legge til karakterkategorier for spørsmål, oppgaver og quizoppgaver.

Du kan legge til kategorier via mobilenheter, men du kan bare opprette dem i nettversjonen av Classroom.

Legg til karakterkategorier i innlegg

Merk: Før du kan bruke karakterkategorier, må du opprette dem på Innstillinger-siden. Gå til Konfigurer karaktersettingen for å finne ut mer.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Velg et alternativ:
    • For å legge til en karakterkategori i et eksisterende innlegg, klikk på Mer ved siden av oppgaven, quizoppgaven eller spørsmålet og deretterEndre.
    • For å legge til en karakterkategori i et nytt innlegg, opprett en oppgave, en quizoppgave eller et spørsmål.
  4. Klikk på nedoverpilen under Karakterkategori, velg en kategori, og klikk på Lagre.
  5. (Valgfritt) For å endre karakterkategori, gå til Karakterkategori, velg Ingen kategori eller en kategori, og klikk på Lagre.

Se karakterkategorier

Hvis du vil se hvilken karakterkategori som er tilordnet et innlegg, kan du gå til

• Karakterer-siden

• Veiledning på detaljsiden for oppgaven

• Kursarbeid-siden

• en elevs profilside

Beslektede emner