Arvosanaluokan lisääminen postauksiin

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille.

Voit lisätä arvosanaluokkia kysymyksiin, kotitehtäviin ja kyselytehtäviin arvosanataulukon avulla.

Luokkien lisääminen onnistuu mobiililaitteella, mutta voit luoda arvosanaluokkia ainoastaan Classroomin verkkoversiossa.

Arvosanaluokan lisääminen postaukseen

Ennen kuin voit lisätä arvosanaluokkia, sinun on luotava ne Classroomin verkkoversion Asetukset-sivulla. Katso ohjeet artikkelista Arvioinnin määrittäminen.

1. Napauta Classroom ja sitten valitse ryhmä.
  2. Napauta Tehtävät .

3. Valitse jokin seuraavista:
    • Jos haluat lisätä arvosanaluokan aiempaan postaukseen, valitse kotitehtävän, kyselytehtävän tai kysymyksen vierestä Lisää ja sittenMuokkaa.
    • Jos haluat lisätä arvosanaluokan uuteen postaukseen, luo kotitehtävä tai kysymys.
  4. Napauta Ei luokkaaja sittenvalitse luokka.

5. (Valinnainen) Muokkaa arvosanaluokalle määritettyä pistemäärää.
  6. Napauta Tallenna tai Julkaise .

Arvosanaluokkien katsominen

Näet postaukselle määritetyn arvosanaluokan kotitehtävän tietosivulta.

Samaan aihepiiriin liittyviä artikkeleita