Arvosanaluokan lisääminen postauksiin

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille.

Voit lisätä arvosanaluokkia kysymyksiin, kotitehtäviin ja kyselytehtäviin arvosanataulukon avulla.

Luokkien lisääminen onnistuu mobiililaitteella, mutta voit luoda arvosanaluokkia ainoastaan Classroomin verkkoversiossa.

Arvosanaluokan lisääminen postaukseen

Huom. Ennen kuin voit käyttää arvosanaluokkia, sinun on luotava ne Asetukset-sivulla. Lisätietoja on Arvioinnin määrittäminen ‑kohdassa.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmäja sittenTehtävät.
  3. Valitse jokin seuraavista:
    • Jos haluat lisätä arvosanaluokan aiempaan postaukseen, valitse kotitehtävän, kyselytehtävän tai kysymyksen vierestä Lisää ""ja sittenMuokkaa.
    • Jos haluat lisätä arvosanaluokan uuteen postaukseen, luo kotitehtävä, kyselytehtävä tai kysymys.
  4. Klikkaa Arvosanaluokka-kohdassa olevaa alanuolta "", valitse luokka ja klikkaa Tallenna.
    Valitse Arvosanaluokka
  5. (Valinnainen) Jos haluat muokata arvosanaluokkaa, valitse Arvosanaluokka-kohdasta luokka tai Ei luokkaa ja klikkaa Tallenna.

Arvosanaluokkien katsominen

Näet postaukselle määritetyn arvosanaluokan

• Arvosanat-sivulta
    Arvosanat-sivu

• Kotitehtävän tietosivulta kohdasta Ohjeet
    Arvosanaluokka

• Tehtävät-sivulta
    Arvosanaluokat

• Oppilaan profiilisivulta
    Arvosanaluokat

Samaan aihepiiriin liittyviä artikkeleita