Føj en karakterkategori til opslag

Denne artikel er for undervisere.

Du kan bruge karakterbogen til at føje karakterkategorier til spørgsmål, opgaver og testopgaver.

Du kan tilføje kategorier på mobilenheder, men du kan kun oprette dem i webversionen af Classroom.

Føj en karakterkategori til et opslag

Du kan ikke tilføje karakterkategorier, før du har oprettet dem på siden Indstillinger i webversionen af Classroom. Gå til Konfigurer bedømmelse for at se en vejledning.

1. Tryk på Classroom og derefter holdet.
  2. Tryk på Lektier .

3. Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du vil føje en karakterkategori til et eksisterende opslag, kan du trykke på Mere og derefterRediger ud for opgaven, testopgaven eller spørgsmålet.
    • Hvis du vil føje en karakterkategori til et nyt opslag, kan du oprette en opgave eller et spørgsmål.
  4. Tryk på Ingen kategoriog dereftervælg en kategori.

5. (Valgfrit) Rediger den angivne pointværdi for karakterkategorien.
  6. Tryk på Gem eller Opret opslag .

Se karakterkategorier

Du kan se den karakterkategori, der er føjet til opslaget, ved at gå til opgavens infoside.

Relaterede emner