Legg til emner på Kursarbeid-siden

Denne artikkelen er for lærere.

Du kan gruppere oppgaver, quizoppgaver, spørsmål og kursmateriell under emner. Hvis du ikke tilordner et emne, vises innlegget øverst på Kursarbeid-siden. Du kan omorganisere både innleggene under et emne og selve emnene, slik at de følger læreplanen din. Elevene ser bare emner med publiserte innlegg.

Opprett emner

1. Trykk på Classroom og deretter kurset.
  2. Trykk på Kursarbeid  og deretter Legg til og deretter Emne.
  3. Gi emnet et navn.
  4. Trykk på Opprett.

Elevene ser bare emner der det finnes publiserte innlegg.

Legg til emner for oppgaver, quizoppgaver eller spørsmål

Du kan bare legge til ett emne i en oppgave eller quizoppgave eller et spørsmål. Hvis en oppgave er lagt ut i flere kurs, og du endrer den i ett av kursene, blir den ikke endret i noen av de andre kursene.

1. Trykk på Classroom og deretter kurset.
  2. Trykk på Kursarbeid .
  3. For å gjøre endringer, trykk på oppgaven, quizoppgaven eller spørsmålet.
  4. Øverst trykker du på Mer og deretter Endre og deretter Emne .
  5. Velg et alternativ:
    • For å opprette et emne, trykk på Nytt emne og gi emnet et navn.
    • Trykk på et emne i listen for å velge det.
  6. Trykk på Ferdig for å bekrefte.

Legg til emner for kursmateriell

Du kan bare legge til ett emne for hvert kursmateriell. Gå til Legg til materiell på Kursarbeid-siden for å finne ut mer om oppretting av kursmateriell.

1. Trykk på Classroom og deretter kurset.
  2. Trykk på Kursarbeid  og deretter kursmateriellet.
  3. Øverst trykker du på Mer og deretter Endre og deretter Emne .
  4. Velg et alternativ:
    • For å opprette et emne, trykk på Nytt emne og gi emnet et navn.
    • Trykk på et emne i listen for å velge det.
  5. Trykk på Ferdig for å bekrefte.

Filtrer etter emne

Med emnefilteret kan du se alle innleggene dine for et emne og raskt gå fra ett emne til et annet.
  1. Trykk på Classroom og deretter kurset.
  2. Trykk på Kursarbeid .
  3. Øverst trykker du på Filter og deretter velg et emne.
    Da ser du innleggene for det aktuelle emnet. Hvis du ikke har lagt ut noen innlegg til emnet ennå, ser du meldingen «Ingenting er lagt ut med dette emnet».
  4. Valgfritt: Trykk på Filter én gang til for å gå tilbake til emnene dine.
  5. Valgfritt: Slik går du tilbake til Kursarbeid-siden:
    • I et emne trykker du på Tilbake .
    • Fra emnemenyen trykker du på Lukk .

Omorganiser emner

1. Trykk på Classroom og deretter kurset.
  2. Trykk på Kursarbeid .
  3. Trykk og hold på emnet for å dra det til en ny plassering.

Omorganiser innlegg i emner

Du kan endre rekkefølgen på oppgaver, materiell og annet arbeid under samme emne.

1. Trykk på Classroom og deretter kurset.
  2. Trykk på Kursarbeid .
  3. Trykk og hold på innlegget for å dra det til en ny plassering.

Gi nytt navn til emner

1. Trykk på Classroom og deretter kurset.
  2. Trykk på Kursarbeid .
  3. Ved siden av emnenavnet trykker du på Mer og deretter Gi emnet nytt navn.
  4. Skriv inn et nytt navn.
  5. Trykk på Gi nytt navn.

Slett emner

Selv om du sletter et emne, slettes ikke innleggene under det. Innlegg flyttes til toppen av listen på Kursarbeid-siden.

1. Trykk på Classroom og deretter kurset.
  2. Trykk på Kursarbeid .
  3. Ved siden av emnenavnet trykker du på Mer og deretterSlett emnet.
  4. Bekreft ved å trykke på Slett.

Beslektede emner

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.