Aiheiden lisääminen Tehtävät-sivulle

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille.

Voit ryhmitellä kotitehtäviä, kyselytehtäviä, kysymyksiä ja ryhmän materiaaleja aiheittain. Jos et määritä aihetta, postaus näytetään Tehtävät-sivun yläreunassa. Postauksia voi järjestää uudelleen aiheittain ja aiheet edelleen ryhmän opetussuunnitelman mukaan. Oppilaat näkevät vain sellaiset aiheet, joissa on julkaistuja postauksia.

Aiheen luominen

1. Napauta Classroom ja sittenvalitse ryhmä.
  2. Napauta Tehtävät
  3. Napauta Lisää ja sitten Aihe.
  4. Kirjoita aiheen nimi ja sitten napauta Valmis.

Oppilaat näkevät vain sellaiset aiheet, joissa on julkaistuja viestejä.

Aiheen lisääminen kotitehtäviin, kyselytehtäviin tai kysymyksiin

Voit lisätä kotitehtävään, kyselytehtävään tai kysymykseen vain yhden aiheen. Jos kotitehtävä on julkaistu usealle ryhmälle, sen muokkaaminen yhden ryhmän sivulla ei aiheuta muutoksia muissa ryhmissä.

1. Napauta Classroom ja sittenvalitse ryhmä.
  2. Napauta Tehtävät
  3. Siirry muokkaustilaan valitsemalla jokin seuraavista:
    • Pyyhkäise kotitehtävää tai kysymystä vasemmalle ja sitten napauta Muokkaa .
    • Napauta kotitehtävää tai kysymystä ja sitten napauta Lisää ja sitten Muokkaa.
  4. Napauta Ei aihetta ja valitse vaihtoehto:
    • Luo aihe napauttamalla Lisää aihe ja kirjoittamalla aiheen nimi.
    • Valitse aihe luettelosta napauttamalla sitä.
  5. Napauta Tallenna ja sitten vahvista napauttamalla Tallenna.

Aiheen lisääminen ryhmän materiaaleihin

Voit lisätä ryhmän materiaaleihin vain yhden aiheen. Ohjeet ryhmän materiaalien luomiseen löytyvät artikkelista Materiaalien lisääminen Tehtävät-sivulle.

1. Napauta Classroom ja sittenvalitse ryhmä.
  2. Napauta Tehtävät
  3. Siirry muokkaustilaan valitsemalla jokin seuraavista:
    • Pyyhkäise ryhmän materiaalia vasemmalle ja sitten napauta Muokkaa .
    • Napauta ryhmän materiaalia ja sitten napauta Lisää ja sitten Muokkaa.
  4. Napauta Ei aihetta ja valitse vaihtoehto:
    • Luo aihe napauttamalla Lisää aihe ja kirjoittamalla aiheen nimi.
    • Valitse aihe luettelosta napauttamalla sitä.
  5. Napauta Tallenna ja sitten vahvista napauttamalla Tallenna.

Aiheen mukaan suodattaminen

Voit nähdä kaikki tiettyyn aiheeseen liittyvät viestisi ja siirtyä nopeasti aiheesta toiseen aihesuodattimen avulla.
  1. Napauta Classroom ja sittenvalitse ryhmä.
  2. Napauta Tehtävät .
  3. Napauta yläreunasta Suodata ja sitten valitse aihe.
    Näet kyseiseen aiheeseen liittyvät viestit. Jos et ole vielä julkaissut aiheeseen mitään, näet ilmoituksen "Ei aiheeseen liittyviä viestejä".
  4. (Valinnainen) Voit palata aiheisiin valitsemalla Suodata  uudelleen.
  5. (Valinnainen) Voit palata Tehtävät-sivulle seuraavasti:
    • Napauta aihenäkymästä Takaisin .
    • Napauta aihevalikosta Sulje .

Aiheiden järjestyksen muuttaminen

1. Napauta Classroom ja sittenvalitse ryhmä.
  2. Napauta Tehtävät
  3. Voit muuttaa aiheiden järjestystä koskettamalla aihetta pitkään ja vetämällä se uuteen paikkaan.

Aiheeseen liittyvien postausten järjestyksen muuttaminen

Voit muuttaa saman aiheen kotitehtävien, materiaalien ja muiden töiden järjestystä.

1. Napauta Classroom ja sittenvalitse ryhmä.
  2. Napauta Tehtävät
  3. Voit muuttaa viestien järjestystä koskettamalla viestiä pitkään ja vetämällä sen uuteen paikkaan.

Aiheen nimeäminen uudelleen

1. Napauta Classroom ja sittenvalitse ryhmä.
  2. Napauta Tehtävät
  3. Napauta aiheen nimen vierestä Lisää ja sitten Nimeä aihe uudelleen.
  4. Lisää uusi nimi ja napauta Valmis.

Aiheen poistaminen

Aiheen poistaminen ei poista siinä olevia postauksia. Postaukset siirtyvät Tehtävät-sivulla olevan luettelon alkuun.

1. Napauta Classroom ja sittenvalitse ryhmä.
  2. Napauta Tehtävät
  3. Napauta aiheen nimen vierestä Lisää ja sitten Poista aihe.
  4. Vahvista napauttamalla Poista.