Føj emner til siden Opgaver

Denne artikel er for undervisere.

Du kan gruppere opgaver, tests, spørgsmål og holdmaterialer under emner. Hvis et opslag ikke tildeles et emne, vises det øverst på siden Lektier. Du kan omarrangere opslagene under et emne og omarrangere emner, så de følger din læseplan. Eleverne kan kun se emner med offentliggjorte opslag.

Opret et emne

1. Tryk på Classroom og derefter holdet.
  2. Tryk på Ressourcer og derefter Tilføj og derefter Emne.
  3. Angiv et emnenavn.
  4. Tryk på Opret.

Eleverne kan kun se emner med offentliggjorte opslag.

Føj et emne til opgaver, tests eller spørgsmål

Du kan kun føje ét emne til en opgave, en test eller et spørgsmål. Hvis en opgave er opslået til flere hold, opdateres den ikke på de øvrige hold, når du ændrer den på ét hold.

1. Tryk på Classroom og derefter holdet.
  2. Tryk på Ressourcer .
  3. Tryk på opgaven, testopgaven eller spørgsmålet for at redigere.
  4. Øverst skal du trykke på Mere og derefter Rediger og derefter Emne .
  5. Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du vil oprette et emne, skal du trykke på Nyt emne og angive et emnenavn.
    • Tryk på emnenavnet for at vælge et emne på listen.
  6. Tryk på Udfør for at bekræfte dit valg.

Føj et emne til holdmaterialer

Du kan kun føje ét emne til holdmaterialer. Gå til Føj materialer til siden Ressourcer for at få flere oplysninger om oprettelse af holdmaterialer.

1. Tryk på Classroom og derefter holdet.
  2. Tryk på Ressourcer og derefter holdmateriale.
  3. Øverst skal du trykke på Mere og derefter Rediger og derefter Emne .
  4. Vælg en af mulighederne:
    • Hvis du vil oprette et emne, skal du trykke på Nyt emne og angive et emnenavn.
    • Tryk på emnenavnet for at vælge et emne på listen.
  5. Tryk på Udfør for at bekræfte dit valg.

Filtrér efter emne

Du kan se alle dine opslag for et emne og skifte hurtigt mellem emner med emnefiltret.
  1. Tryk på Classroom og derefter holdet.
  2. Tryk på Ressourcer .
  3. Øverst på siden skal du trykke på Filtrér og derefter vælg et emne.
    Du kan nu se opslag for det pågældende emne. Hvis du endnu ikke har opslået emnet, vises meddelelsen "Der er ikke opslået nogen opslag med dette emne".
  4. Valgfrit: Vend tilbage til dine emner ved at trykke på Filtrér igen.
  5. Valgfrit: Vend tilbage til siden Ressourcer:
    • Hvis du er i et emne, skal du trykke på Tilbage .
    • Hvis du er i emnemenuen, skal du trykke på Luk .

Omarranger emner

1. Tryk på Classroom og derefter holdet.
  2. Tryk på Ressourcer .
  3. Hold emnet nede for at trække det til en ny placering.

Omarranger opslag under et emne

Du kan ændre rækkefølgen af opgaver, materialer og andre lektier under det samme emne.

1. Tryk på Classroom og derefter holdet.
  2. Tryk på Ressourcer .
  3. Hold indlægget nede for at trække det til en ny placering.

Omdøb et emne

1. Tryk på Classroom og derefter holdet.
  2. Tryk på Ressourcer .
  3. Ud for emnenavnet skal du trykke på Mere og derefter Omdøb emne.
  4. Angiv et nyt navn.
  5. Tryk på Omdøb.

Slet et emne

Når du sletter et emne, slettes opslagene under det ikke. Opslag flyttes til toppen af listen på siden Ressourcer.

1. Tryk på Classroom og derefter holdet.
  2. Tryk på Ressourcer .
  3. Ud for emnets navn skal du trykke på Mere og derefter Slet emne.
  4. Tryk på Slet for at bekræfte.

Relaterede emner

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.