Kopiér kurs

Denne artikkelen er for lærere.

Du kan kopiere et aktivt eller arkivert kurs som du har planer om å undervise i på nytt. Når du kopierer et arkivert kurs, blir kopien til et aktivt kurs. Bare lærere og medlærere kan kopiere kurs. Læreren som kopierer kurset, blir hovedeieren av det kopierte kurset.

Hvilke elementer kopieres til det nye kurset?

Kursinformasjon, kursarbeid og karaktersystemet ditt kopieres til det nye kurset. Elementer som er spesifikke for det opprinnelige kurset, for eksempel innlegg i kursstrømmen, kopieres ikke.

Elementer som kopieres
  • tittel
  • del
  • beskrivelse
  • fag
  • emner
  • Kursarbeid-innlegg (kopieres som utkast uten planlagt dato)
  • karaktersystemet ditt
Elementer som ikke kopieres
  • kunngjøringer fra lærere
  • slettede Kursarbeid-elementer
  • elever og medlærere
  • elevinnlegg
  • vedlegg du ikke har tillatelse til å kopiere
  • Google Nettsteder-filer

Kopiér kurs

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. På kurset du vil kopiere, klikker du på Mer og deretterKopiér.
    Merk: Hvis du ikke ser Kopiér, er du ikke registrert som lærer for kurset.
  3. (Valgfritt) Endre eventuelt tittelen eller annen informasjon.
  4. Klikk på Kopiér.

Merk: I det nye kurset lagres kopierte oppgaver og spørsmål som utkast.

Mens Classroom kopierer kurset ditt, kan du forlate siden for å utføre annet arbeid. Når kopieringen er ferdig, blir du varslet via e-post.

Vanlige spørsmål om kopiering av kurs

Åpne alle  |  Lukk alle

Hva kopieres til Strøm-siden?

Elementer som kopieres

• kursnavnet
  • delen
  • emnet

Elementer som ikke kopieres

• romnummeret
  • kurskoden
  • innlegg og kommentarer
Hva kopieres til Kursarbeid-siden?

Elementer som kopieres

• emner
  • oppgaver, quizoppgaver, spørsmål (kopiert som utkast)
  • vedlegg (hvis du har tillatelse til å kopiere)
  • rubrikker som er lagt til i oppgaver
  • materiell og tilhørende vedlegg

Elementer som ikke kopieres

• filer eller vedlegg du ikke har tillatelse til å kopiere
  • Google Nettsteder-filer
Hva kopieres til Karakterer-siden?
I det nye kurset er Karakterer-siden tom frem til du legger til elever og legger ut kursarbeid, for eksempel oppgaver eller spørsmål.

Elementer som kopieres

• Kursarbeid-innlegg, for eksempel oppgaver eller spørsmål
  • karaktersystemet ditt
  • karakterkategoriene dine

Elementer som ikke kopieres

• elever og karakterene deres
Hva kopieres til Personer-siden?

Personer som kopieres

• hovedlæreren

Personer som ikke kopieres

• medlærere
  • elever
Hva blir kopiert til Innstillinger-siden?

Innstillinger som kopieres

• alle kursdetaljer, bortsett fra romnummeret
  • alle innstillinger for karaktersetting, inkludert beregning av karakterer samt karakterkategorier

Innstillinger som ikke kopieres

• Generelle innstillinger: Disse settes tilbake til standardinnstillingene.
  • Kurskode: Det opprettes en ny kode for det nye kurset.

Beslektede artikler