Huoltajien sähköpostiyhteenvetojen määrittäminen

Tämä sivu on tarkoitettu opettajille.

Sinä tai järjestelmänvalvoja voitte lähettää huoltajille kutsun, jonka avulla he saavat sähköpostiyhteenvetoja oppilaan edistymisestä. Voit valita, mitkä ryhmät sisältyvät yhteenvetoihin. Voit lisätä huoltajia vain oppilaille, jotka käyttävät Classroomia Google Workspace ‑tileillä.

Ennen kuin aloitat

Jotta voit kutsua tai poistaa huoltajia tai lähettää sähköpostia huoltajille:

• Järjestelmänvalvojan on vahvistettava, että olet opettaja, otettava sähköpostiyhteenvedot käyttöön, ja annettava sinulle yhteenvetojen ylläpito-oikeudet.
  • Voit kutsua huoltajia Classroomin Android- tai verkkoversiossa.

Huoltajien lisääminen, poistaminen ja sähköpostin lähettäminen huoltajille

Avaa kaikki  |  Sulje kaikki

Huoltajien sähköpostiyhteenvetojen ottaminen käyttöön tai käytöstä poistaminen

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Classroomin iOS-versiossa. Katso ohjeet klikkaamalla Tietokone tai Android.

Huoltajan kutsuminen

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Classroomin iOS-versiossa. Katso ohjeet klikkaamalla Tietokone tai Android.

Huoltajan poistaminen

Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Classroomin iOS-versiossa. Katso ohjeet klikkaamalla Tietokone tai Android.

Sähköpostin lähettäminen huoltajille

Jos huoltaja hyväksyy kutsusi automaattisten sähköpostiyhteenvetojen vastaanottamiseen, voit lähettää hänelle sähköpostia myös suoraan.

1. Napauta Classroom .
  2. Valitse ryhmä ja sitten Henkilöt .

3. Klikkaa oppilaan nimen kohdalta Lisää ja sittenLähetä sähköposti huoltajille.

Sähköposti-ikkuna avautuu. Sähköpostiosoitteet ovat Vastaanottaja‑kentässä.

4. Kirjoita viesti ja napauta Lähetä .
  5. (Valinnainen) Jos haluat lähettää sähköpostia oppilaiden kaikille huoltajille, napauta Oppilaat-kohdasta Lisää ja sittenLähetä sähköpostia kaikille huoltajille.
  6. Kirjoita viesti ja napauta Lähetä .
  7. (Valinnainen) Jos haluat hylätä tai peruuttaa viestin, napauta yläreunasta Lisää ja sittenHylkää tai Peruuta.

Liittyvät aiheet

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.