Henkilötietosi Classroomissa

Kun liityt Classroomiin, ryhmän muut jäsenet näkevät aina tietyt sinua koskevat tiedot. Classroomissa näkyvät henkilötiedot riippuvat roolistasi sekä opettajien ja Google Workspacen tai verkkotunnuksen järjestelmänvalvojien tekemistä toimenpiteistä.

Mitä henkilötietoja muut voivat nähdä?

Minä olen… Kuka näkee mitäkin?
Oppilas
  • Ryhmiesi opettajat näkevät nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Ryhmässä vierailevat opetuksen järjestäjät, kuten rehtorit ja laitosten johtajat, näkevät nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Ryhmiesi muut oppilaat näkevät nimesi ja kuvasi.
  • Jos Google Workspace ‑järjestelmänvalvoja on laittanut yhteystietojen jakamisen päälle, muut oppilaat näkevät sähköpostiosoitteesi.
  • Tiliisi liitetyt huoltajat näkevät nimesi ja kuvasi.
  • Workspace-järjestelmänvalvojat näkevät nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
Opettaja
  • Workspace-järjestelmänvalvojat näkevät nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Ryhmiesi apuopettajat näkevät nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Ryhmässä vierailevat opetuksen järjestäjät, kuten rehtorit ja laitosten johtajat, näkevät nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Ryhmiesi oppilaat näkevät nimesi ja kuvasi.
  • Oppilaisiisi liitetyt huoltajat näkevät nimesi.
  • Henkilöt, jotka olet kutsunut liittymään ryhmään, näkevät nimesi ja sähköpostiosoitteesi kutsussa.
  • Jos Google Workspace ‑järjestelmänvalvoja on laittanut yhteystietojen jakamisen päälle, oppilaat näkevät sähköpostiosoitteesi muissa Googlen palveluissa, kuten Google Docsissa ja Gmailissa.
  • Jos annat kolmannen osapuolen sovelluksille pääsyn Classroom-dataan, kolmas osapuoli saattaa nähdä yhteystiedot.
Oppilaaseen liitetty huoltaja (vain Google Workspace for Education)
  • Oppilaan opettajat ja apuopettajat näkevät nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Ryhmässä vierailevat opetuksen järjestäjät, kuten rehtorit ja laitosten johtajat, näkevät nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Oppilas näkee nimesi.
  • Workspace-järjestelmänvalvojat näkevät nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
Opetuksen järjestäjä
  • Kun valitset vierailun syyn, ensisijainen opettaja saa sähköpostin, joka sisältää nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Jos postaat, kommentoit tai vastaat ryhmässä vierailun aikana:
    • Workspace-järjestelmänvalvojat, opettajat ja apuopettajat näkevät nimesi, kuvasi ja sähköpostiosoitteesi sekä vierailun aikana että sen jälkeen.
    • Ryhmän oppilaat näkevät nimesi ja kuvasi sekä vierailun aikana että sen jälkeen.
    • Vanhemmat ja huoltajat näkevät nimesi sekä vierailun aikana että sen jälkeen.
  • Kun kutsut ihmisiä ryhmään, kutsussa näkyy nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Jos Workspace‑järjestelmänvalvoja laittaa yhteystietojen jakamisen päälle, oppilaat näkevät sähköpostiosoitteesi muissa Googlen palveluissa, kuten Google Docsissa ja Gmailissa.
  • Jos annat kolmannen osapuolen sovelluksille pääsyn Classroom-dataan, kolmas osapuoli saattaa nähdä yhteystietosi.

Muuta aiheeseen liittyvää