Gjenbruk innlegg

Denne artikkelen er for lærere.

Du kan gjenbruke kunngjøringer, oppgaver eller spørsmål fra kurs. Når du gjenbruker et innlegg, kan du

• bruke det i det opprinnelige kurset eller et annet kurs
  • lage kopier av vedlegg, inkludert rubrikker, eller legge til nye
  • endre innlegget før du publiserer det

Før du begynner

• Hvis innlegget opprinnelig ble sendt til enkeltelever, settes det som standard til «Alle elevene» når du gjenbruker det, men du kan velge enkeltelever på nytt hvis du ønsker det. Finn ut mer
  • Du kan ikke legge ut oppgaver til enkeltelever i flere kurs. Innlegg som legges ut i flere kurs, deles med alle elevene på kursene.
  • Hvis en rubrikk er tilknyttet innlegget du gjenbruker, kan du endre rubrikken i den nye oppgaven. Endringene dine påvirker ikke rubrikken i den opprinnelige oppgaven.
  • Du kan gjenbruke oppgaver med rubrikker på nettet og i mobilversjoner av Classroom.
  • I nettversjonen av Classroom kan du redigere rubrikken i den nye oppgaven. Endringene dine påvirker ikke den opprinnelige oppgaven. Finn ut mer

Gjenbruk kunngjøringer, oppgaver, spørsmål eller materiell

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kurset og velg et alternativ:
    • Gjenbruk en kunngjøring: På Strøm-siden klikker du på Gjenbruk innlegg i feltet Del noe med kurset ditt.

• Gjenbruk oppgaver, spørsmål eller materiell: Klikk på Kursarbeidog deretterOpprettog deretterGjenbruk innlegg

3. Klikk på kurset med innlegget du vil gjenbruke.
  4. Klikk på innlegget.
  5. (Valgfritt) Hvis du kopierer dette innlegget til et annet kurs, og du ikke ønsker å gi flere kurs link til de samme vedleggene, kan du merke av for Opprett nye kopier av alle vedleggene. Da opprettes nye dokumenter i Disk-mappen for kurset der du gjenbruker dette innlegget.
  6. Klikk på Gjenbruk.
  7. (Valgfritt) Gjør ønskede endringer. Legg til eller slett eventuelle vedlegg.
  8. Velg et alternativ:
    • Lagre innlegget til senere bruk: Gå til Tildel, Lag spørsmål eller Legg ut, og klikk på nedoverpilen og deretterLagre utkast.
    • Gjenbruk en oppgave: Klikk på Tildel.
    • Gjenbruk et spørsmål: Klikk på Lag spørsmål.
    • Gjenbruk en kunngjøring: Klikk på Legg ut.