Viestin käyttäminen uudelleen

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille.

Voit käyttää ryhmän ilmoituksen, kotitehtävän tai kysymyksen uudelleen. Kun käytät viestin uudelleen, voit

• julkaista viestin alkuperäisessä ryhmässä tai kopioida sen toiseen ryhmään
  • luoda kopioita mistä tahansa liitteistä, mukaan lukien rubriikeista, tai lisätä uusia
  • muokata viestiä ennen sen julkaisemista.

Ennen kuin aloitat

• Vaikka alkuperäinen viesti olisi lähetetty yksittäisille oppilaille, uudelleenkäytettävä viesti lähetetään oletusarvoisesti kaikille oppilaille. Voit kuitenkin halutessasi valita yksittäisiä oppilaita uudelleen. Lisätietoja
  • Et voi julkaista sisältöä eri ryhmiin kuuluville yksittäisille oppilaille. Useisiin ryhmiin julkaistut viestit jaetaan ryhmien kaikille oppilaille.
  • Jos uudelleenkäytettävässä viestissä on rubriikki, voit muokata rubriikkia uudessa kotitehtävässä. Muokkaukset eivät vaikuta alkuperäisen kotitehtävän rubriikkiin.
  • Voit käyttää rubriikkeja sisältäviä kotitehtäviä uudelleen Classroomin selain‑ ja mobiiliversioissa.
  • Classroomin verkkoversiossa voit muokata rubriikkia uudessa kotitehtävässä. Muokkaukset eivät vaikuta alkuperäiseen kotitehtävään. Lue lisää.

Ilmoituksen, kotitehtävän, kysymyksen tai materiaalien käyttäminen uudelleen

1. Napauta Classroom  ja sitten valitse ryhmä.
  2. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Jos haluat käyttää ilmoitusta uudelleen Striimi-sivulla, valitse Jaa ryhmälle ‑kohdasta Käytä postausta uudelleen .
    • Jos haluat käyttää kotitehtävää, kysymystä tai materiaaleja uudelleen, napauta Tehtävät ja sitten Lisää Lisää ja sitten Käytä postausta uudelleen .
  3. Napauta ryhmää, jossa olevaa postausta haluat käyttää uudelleen ja sitten valitse postaus.
  4. Valinnainen: Jos haluat luoda uudet kopiot alkuperäisistä liitteistä, napauta Luo. Kopiot löytyvät uuden ryhmän Drive-kansiosta.
  5. Valinnainen: Muuta mitä tahansa tietoja. Lisää tai poista mitä tahansa liitteitä.
  6. Valitse vaihtoehto:
    • Jos haluat lähettää postauksen, valitse Määritä .
    • Jos haluat ajoittaa luonnoksen postaamisen tai tallentaa tai poistaa luonnoksen, napauta Lisää ja valitse haluamasi vaihtoehto.