Postauksen käyttäminen uudelleen

Tämä sivu on tarkoitettu opettajille

Voit käyttää aiemmin luodun ryhmän ilmoitusta, tehtävää tai kysymystä uudelleen seuraavasti:
  • Voit julkaista postauksen alkuperäisessä kurssissa tai kopioimalla sen toiseen kurssiin.
  • Voit kopioida liitteitä tai luoda uusia liitteitä.
  • Voit muokata postausta ennen sen julkaisemista.
  1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia ja valitse sopiva vaihtoehto:
    • Jos haluat käyttää ilmoitusta uudelleen Striimi-sivulla, napauta Jaa jotain tälle ryhmälle ‑ruudusta Käytä viestiä uudelleen Käytä viestiä uudelleen.

Käytä viestiä uudelleen

• Jos haluat käyttää tehtävää, kysymystä tai materiaalia uudelleen, klikkaa Tehtävät ja sitten Luo ja sitten Käytä viestiä uudelleen Käytä viestiä uudelleen

Valitse Käytä viestiä uudelleen

3. Klikkaa kurssia, jossa uudelleenkäytettävä postaus on.
  4. Klikkaa postausta.
  5. (Valinnainen) Jos kopioit postauksen eri kurssiin etkä halua linkittää samoja liitteitä useammalle kuin yhdelle kurssille, valitse Luo uudet kopiot kaikista liitteistä ‑valintaruutu. Näin uudelleenkäytettävän postauksen kohdekurssin Drive-kansioon luodaan uudet dokumentit.
  6. Klikkaa Käytä uudelleen.
  7. (Valinnainen) Muuta mitä tahansa tietoja. Lisää tai poista mitä tahansa liitteitä.

Vaikka alkuperäinen postaus olisi lähetetty yksittäisille oppilaille, uudelleenkäytettävä postaus lähetetään oletusarvoisesti kaikille oppilaille. Voit kuitenkin halutessasi valita yksittäisiä oppilaita uudelleen.

Huom. Et voi postata eri kursseilla oleville yksittäisille oppilaille. Useille kursseille julkaistut postaukset jaetaan kurssien kaikille oppilaille.

8. Valitse seuraavista:
    • Postauksen tallentaminen myöhempää käyttöä vartenKlikkaa Määritä-, Kysy- tai Julkaise-kohdan vieressä olevaa alanuolta Alanuolija sitten Tallenna luonnos.
    • Tehtävän käyttäminen uudelleenKlikkaa Määritä.
    • Kysymyksen käyttäminen uudelleenKlikkaa Kysy.
    • Ilmoituksen käyttäminen uudelleenKlikkaa Julkaise.