Bedøm og returner svar på spørgsmål

Denne artikel er for undervisere. Hvis du vil arbejde med test i Google Analyse, skal du i stedet gå til Opret en testopgave.

Før du begynder at bedømme spørgsmål, kan du se status for elevopgaverne.

Du kan returnere karakterer til en eller flere elever ad gangen. Hvis der er tale om ikke-bedømte spørgsmål, kan du give tilpasset feedback.

Du kan downloade karakterer for et enkelt spørgsmål eller for alle opgaver på et hold.

Bemærk! Der kan være små visuelle forskelle på tablets og telefoner.
Se opgavestatus og svar fra eleverne
  1. Tryk på Classroom .
  2. Tryk på holdet og derefterOpgaverog derefter spørgsmålet.
    På siden Svar fra elever kan du se eleverne grupperet efter opgavestatus:
    • Tildelt: Opgaver, som eleverne skal aflevere, bl.a. manglende eller ikke-indsendte opgaver
    • Afleveret: Opgaver, som eleverne har afleveret
    • Bedømt: Bedømte opgaver, du har returneret
    • Returneret: Opgaver uden bedømmelse, du har returneret
  3. Du kan se en elevs svar ved at trykke på elevens navn.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje en privat kommentar, skal du trykke på Tilføj en privat kommentarog derefterskrive din kommentarog derefter
    trykke på Opret .
  5. Tryk på Tilbage for at vende tilbage til Svar fra elever.
Angiv og returner en karakter

Når du angiver en karakter, gemmes den som kladde. Du kan returnere én karakter ad gangen eller alle karakterer samlet under en anden session. Når du returnerer karakterer, får eleverne en notifikation og kan se deres karakter.

1. Tryk på Classroom .
  2. Tryk på holdet og derefterOpgaverog derefter spørgsmålet.
  3. (Valgfrit) Du kan ændre spørgsmålets pointværdi ved at trykke på den nedadvendte pil øverst til højre og derefterangive en anden værdi eller vælge Uden karakterog dereftertrykke på Gem.
  4. Tryk på en elevs navn.
  5. Tryk på Tilføj karakterog derefter angiv en karakter. Karakteren gemmes som kladde.

Bemærk! Ved angivelse af karakterer med decimaltal kan du bruge op til to decimaler i Classroom. Hvis du angiver mere end to cifre, afrundes karakteren til nærmeste tocifrede decimaltal. Hvis du f.eks. indtaster 88,725, afrundes det til 88,73.

6. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje en privat kommentar, skal du nederst på siden trykke på Tilføj en privat kommentarog derefterskrive din kommentarog dereftertrykke på Opret .

7. Vælg en mulighed:
    • Tryk på Returner, og bekræft for at returnere elevens karakter.
    • Du kan gå tilbage til siden Svar fra elever ved at trykke på Tilbage .
  8. (Valgfrit) Du kan returnere karakterer til flere elever på siden Svar fra elever ved at trykke på feltet og derefterReturner ud for hver elev, hvis karakter du vil returnere.
Ret en karakter
  1. Tryk på Classroom .
  2. Tryk på holdet og derefterOpgaverog derefter spørgsmålet.
  3. Tryk på navnet på den elev, hvis karakter du vil ændre.
  4. Tryk på karakteren, og angiv en ny.
    Karakteren gemmes som kladde. Du kan returnere den nu eller senere.
  5. Vælg en mulighed:
    • Du kan returnere elevens nye karakter ved at trykke på Returner  og bekræfte.
    • Du kan gå tilbage til siden Svar fra elever ved at trykke på Tilbage .
Download karakterer
Denne funktion findes kun i computerversionen af Classroom. Klik på Computer for at se en vejledning.

Relaterede emner