Een mededocent verwijderen uit een lesgroep

Primaire docenten en mededocenten kunnen mededocenten verwijderen uit een lesgroep.

Opmerking: De primaire docent kan zichzelf niet uitschrijven of worden verwijderd. Doe het volgende als je de primaire docent bent van een lesgroep en de lesgroep wilt verlaten:

1. Zet de lesgroep over naar een mededocent in de lesgroep. Zie Het eigendom van een lesgroep overzetten voor instructies.
  2. Verlaat de lesgroep. Zie Als mededocent deelnemen aan een lesgroep of een lesgroep verlaten voor instructies.

Een mededocent verwijderen

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik op de lesgroep waaruit je de mededocent wilt verwijderen.
  3. Klik bovenaan op Mensen.

Klik op Mensen

4. Klik naast de naam van de mededocent op Meer Meer en vervolgens Verwijderen.

Klik op Verwijderen

5. Klik om te bevestigen op Verwijderen.

Jezelf verwijderen als mededocent

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik op de lesgroep die je wilt verlaten.
  3. Klik bovenaan op Mensen.

Klik op Mensen

4. Klik naast je naam op Meer Meer en vervolgens Lesgroep verlaten.
  5. Klik op Lesgroep verlaten om te bevestigen.