Opettajan poistaminen kurssilta

Ensisijaisena opettajana tai apuopettajana voit poistaa opettajia kurssilta. Ensisijaista opettajaa ei voi poistaa.

Jos olet kurssin ensisijainen opettaja, mutta siirryt opettamaan toista kurssia tai lopetat työskentelyn koulussa, voit siirtää omistamasi kurssin apuopettajalle. Lisätietoja on ohjeartikkelissa Kurssin omistajuuden siirtäminen.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia, jolta opettaja poistetaan.
  3. Valitse yläreunasta Henkilöt.

Klikkaa Henkilöt

4. Valitse opettajan nimen vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista.

Klikkaa Poista

5. Vahvista valitsemalla Poista.