Apuopettajan poistaminen ryhmästä

Ensisijaiset opettajat ja apuopettajat voivat poistaa apuopettajia ryhmästä.

Huom. Ensisijainen opettaja ei voi poistua ryhmästä, eikä häntä voi poistaa siitä. Jos olet ryhmän ensisijainen opettaja ja haluat poistua ryhmästä:

1. Siirrä ryhmän omistajuus toiselle opettajalle. Lisätietoja on artikkelissa Ryhmän omistajuuden siirtäminen.
  2. Poistu ryhmästä. Lisätietoja on artikkelissa Ryhmään liittyminen tai ryhmästä poistuminen: apuopettajat.

Kun haluat poistaa toisen opettajan ryhmän opettajista

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä, josta haluat poistaa apuopettajan.
  3. Valitse yläreunasta Henkilöt.

Klikkaa Henkilöt

4. Valitse opettajan nimen vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista.

Klikkaa Poista

5. Vahvista valitsemalla Poista.

Kun haluat poistaa itsesi ryhmän opettajista

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse ryhmä, josta haluat poistua.
  3. Valitse yläreunasta Henkilöt.

Klikkaa Henkilöt

4. Valitse nimesi vierestä Lisää Lisää ja sitten Poistu kurssilta.
  5. Vahvista valitsemalla Poistu kurssilta.