Opettajan poistaminen ryhmästä

Ensisijaisena opettajana tai apuopettajana voit poistaa opettajia ryhmästä. Ensisijaista opettajaa ei voi kuitenkaan poistaa ryhmästä.

Jos olet ryhmän ensisijainen opettaja, mutta lopetat ryhmän opettamisen, voit siirtää ryhmäsi ylläpidon toiselle opettajalle. Lisätietoja on ohjeartikkelissa Ryhmän omistajuuden siirtäminen.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa kurssia, jolta opettaja poistetaan.
  3. Valitse yläreunasta Henkilöt.

Klikkaa Henkilöt

4. Valitse opettajan nimen vierestä Lisää Lisää ja sitten Poista.

Klikkaa Poista

5. Vahvista valitsemalla Poista.