Administrer varsler

Denne artikkelen er for lærere og elever. Foresatte kan gå til Om sammendrag til foresatte via e-post.

Som standard får du e-postvarsler for enkelte aktiviteter, for eksempel når noen kommenterer innlegget ditt eller læreren returnerer arbeid. Elever og lærere kan endre varslingsinnstillingene sine når som helst. Hvis du bruker Classroom på en mobilenhet, må du oppdatere innstillingene på enheten også.

Åpne alle | Lukk alle

Slå e-postvarsler av eller på

Du kan bestemme om du vil motta e-postvarsler om oppdateringer av kursene dine.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Valgfritt: For å vise uttrekksmenyen klikker du på menyen øverst til venstre.
  3. Rull nedover og klikk på Innstillinger .
  4. Ved siden av Tillat e-postvarsler setter du bryteren til Av eller På .

Viktig: Denne kontrollen påvirker de fleste varsler, men ikke alle. Eksempler på varsler du fortsatt får:

• varsler om endringer av kurs, for eksempel kopiering eller overføring av eierskap
  • feilmeldinger om at Disk-kvoten er overskredet
  • varsler om uriktig bruk av kundekontoer
  • alle varsler som gjelder foresatte

Tips: For å minimere menyen til en skjult versjon, klikk på menyen øverst til venstre.

Tilpass varsler

Du kan velge hvilke varsler du skal motta for alle kursene dine. Du kan for eksempel slå av varsler om invitasjoner for alle kurs, men la varsler om oppgaver være på.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Valgfritt: For å vise uttrekksmenyen klikker du på menyen øverst til venstre.
  3. Rull nedover og klikk på Innstillinger .
  4. Ved siden av Tillat e-postvarsler klikker du for å sette bryteren til På .
  5. Ved siden av hver varseltype du ønsker å motta, setter du bryteren til På .
    I tabellene nedenfor finner du beskrivelser av de ulike varslene.

Varsler til lærere

Hva du ønsker å bli varslet om: Slå på:
Noen kommenterer et av innleggene dine Kommentarer til innleggene dine
Noen nevner deg i et innlegg eller en kommentar Kommentarer der du er nevnt
Elever sender deg private kommentarer Private kommentarer til arbeid
Elever leverer inn arbeid etter fristen Elevarbeid som blir innlevert for sent
En elev leverer inn arbeid på nytt Elevarbeid som blir innlevert på nytt
Lærere inviterer deg til å være medlærer på kurs Invitasjoner til å være medlærer på kurs
Planlagte innlegg blir lagt ut, eller publisering mislykkes Publiseringen av innlegget ble utført eller mislyktes

Varsler til elever

Hva du ønsker å bli varslet om: Slå på:
Noen kommenterer et av innleggene dine Kommentarer til innleggene dine
Noen nevner deg i et innlegg eller en kommentar Kommentarer der du er nevnt
Lærere sender deg private kommentarer Private kommentarer til arbeid
Lærere oppretter oppgaver, spørsmål eller kunngjøringer Arbeid og andre innlegg fra lærere
Lærere setter karakter på eller returnerer arbeid Returnert arbeid og karakterer fra lærerne dine
Lærere inviterer deg til nye kurs Invitasjoner til å bli med i kurs som elev
Du har arbeid som ikke er innlevert, og som har leveringsfrist om mindre enn 24 timer Påminnelser om innleveringsfrister for arbeidet ditt
Slå alle varsler på eller av for et kurs

Du kan velge om du vil motta varsler for et bestemt kurs. Hvis du for eksempel ikke vil ha varsler for mattekurset ditt, kan du slå av varsler for dette kurset. Du får da fortsatt varsler for de andre kursene dine.

Merk: Hvis du slår av varsler for et kurs, blir alle varslene for det kurset slått av.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Valgfritt: For å vise uttrekksmenyen klikker du på menyen øverst til venstre.
  3. Rull nedover og klikk på Innstillinger .
  4. Ved siden av Tillat e-postvarsler klikker du for å sette bryteren til På .
  5. Ved siden av Kursvarsler klikker du på rullegardinpilen .
  6. Ved siden av kursnavnet klikker du på bryteren for å slå den på eller av .

Tips: For å minimere menyen til en skjult versjon, klikk på menyen øverst til venstre.

Les varsler
Du kan lese varslene i e-postprogrammet ditt.

Relaterte ressurser

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.