Administrer notifikationer

Denne artikel er for undervisere og elever. Værger kan læse Om mailoversigter til værger.

Som standard får du mailnotifikationer om nogle aktiviteter, f.eks. når nogen kommenterer dit opslag, eller din underviser returnerer en opgave. Elever og undervisere kan til enhver tid ændre deres indstillinger for notifikationer. Hvis du bruger Classroom på en mobilenhed, skal du også opdatere indstillingerne på din enhed.

Åbn alle | Luk alle

Aktivér eller deaktiver mailnotifikationer

Du kan vælge, om du vil modtage mailnotifikationer om opdateringer på dine hold.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Rul ned, og klik på Indstillinger .
  4. Klik for at slå kontakten Fra eller Til ud for Tillad mailnotifikationer.

Vigtigt! Denne indstilling påvirker de fleste, men ikke alle notifikationer. Eksempler på notifikationer, du stadig modtager:

• Kursusændringer, f.eks. overførsel af ejerskab og kopiering af et kursus
  • Kvoten i Drev er overskredet-fejl
  • Notifikationer om misbrug af kundekonti
  • Alle notifikationer med relation til værger

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at minimere menuen til en skjult version.

Tilpas notifikationer

Du kan vælge, hvilke notifikationer du vil modtage for alle dine hold. Du kan f.eks. deaktivere notifikationer om invitationer for alle hold, mens notifikationer om opgaver forbliver aktiveret.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Rul ned, og klik på Indstillinger .
  4. Klik for at slå kontakten Til ud for Tillad mailnotifikationer.
  5. Klik for at slå kontakten Til ud for hver type notifikation, du vil modtage.
    Du kan se en beskrivelse af hver notifikationstype i tabellerne nedenfor.

Notifikationer til undervisere

Hvis du vil have besked, når... Skal du aktivere:
Nogen kommenterer dit opslag Kommentarer til dine opslag
Nogen omtaler dig i et opslag eller en kommentar Kommentarer, der omtaler dig
En elev sender dig en privat kommentar Private kommentarer til opgaver
En elev indsender en opgave efter afleveringsfristen Forsinkede afleveringer af elevopgaver
En elev indsender en opgave igen Genaflevering af elevopgaver
En underviser inviterer dig til et kursus som medunderviser Invitationer til at være medunderviser
Et planlagt opslag indsendes eller ikke indsendes Offentliggørelse eller mangel på samme af planlagte opslag

Notifikationer til elever

Hvis du vil have besked, når... Skal du aktivere:
Nogen kommenterer dit opslag Kommentarer til dine opslag
Nogen omtaler dig i et opslag eller en kommentar Kommentarer, der omtaler dig
En underviser sender dig en privat kommentar Private kommentarer til opgaver
En underviser opretter en opgave, et spørgsmål eller en meddelelse Opgaver og andre opslag fra undervisere
En underviser bedømmer eller returnerer en opgave Returnerede opgaver og karakterer fra dine undervisere
En underviser inviterer dig til et nyt hold Invitationer til at deltage på hold som elev
Du har opgaver, som skal afleveres inden for 24 timer Påmindelser om afleveringsfrister for dine opgaver
Aktivér eller deaktiver alle notifikationer for et hold

Du kan vælge, om du vil modtage notifikationer for et bestemt hold. Hvis du f.eks. ikke vil modtage nogen notifikationer for dit matematikhold, kan du deaktivere dem, men stadig få notifikationer for dine andre hold.

Bemærk! Hvis du deaktiverer notifikationer for et hold, deaktiveres alle notifikationer for det pågældende hold.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Rul ned, og klik på Indstillinger .
  4. Klik for at slå kontakten Til ud for Tillad mailnotifikationer.
  5. Klik på menupilen ud for Holdnotifikationer.
  6. Klik for at slå kontakten Til eller Fra ud for holdnavnet.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at minimere menuen til en skjult version.

Læs notifikationer
Du kan læse dine notifikationer i dit mailprogram.

Relaterede ressourcer

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.