Classroom-sovelluksen asentaminen

Opettajat ja oppilaat voivat käyttää Classroom-sovellusta Android‑ ja iOS-mobiililaitteilla. Classroom-sovellus ei ole tällä hetkellä saatavilla Windows-mobiililaitteille.

Chrome-laitteet

Jos laitteessasi on Chrome-käyttöjärjestelmä, kuten Chromebookeissa, sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos käytät Classroomia Chrome-sovellusten avulla, huomaa, että Chrome-sovellusten tuki on päättymässä. Lue lisää.

Classroom-sovelluksen asentaminen Androidille

Classroomin uusin versio edellyttää Android 5.0 Lollipop ‑käyttöjärjestelmää tai sitä uudempaa.

1. Napauta laitteelta Play Kauppa .
  2. Etsi Google Classroom ‑sovellus ja asenna se.

Classroom-sovelluksen asentaminen iPhonelle tai iPadille

Classroomin uusin versio edellyttää iOS 11 ‑käyttöjärjestelmää tai sitä uudempaa.

1. Napauta laitteelta App Store.
  2. Etsi Google Classroom ‑sovellus ja asenna se.

Koulun omistamat laitteet

Jos laite on oppilaitoksen tarjoama ja sinulla on vaikeuksia Classroom-sovelluksen asentamisessa, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan.

Tarvitsenko muita sovelluksia?

Jotta voit käyttää Classroom-sovelluksen kaikkia ominaisuuksia, tarvitset Google Docsin, Sheetsin ja Slidesin. Suosittelemme, että asennat Google Meet ‑sovelluksen, jotta voit luoda ryhmän videokokouksia ja liittyä niihin. Jos sovelluksia ei vielä löydy laitteeltasi, voit ladata ne Google Play Kaupasta (Android) tai Applen App Storesta (iOS).

Android-sovellusten asentaminen

iOS-sovellusten asentaminen

Samaan aihepiiriin liittyviä artikkeleita

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.