Sådan får du Classroom-appen

Undervisere og elever kan bruge Classroom-appen på Android- og iOS-mobilenheder. Classroom-appen fås i øjeblikket ikke til mobilenheder med Windows.

Hvis du bruger en Chrome-enhed...

Hvis du bruger en enhed, der kører Chrome OS, f.eks. en Chromebook, behøver du ikke at installere appen. Hvis du bruger en Chrome-app til at få adgang til Classroom, skal du være opmærksom på, at understøttelsen af Chrome-apps fjernes. Få flere oplysninger

Installer Classroom-appen på Android

Den nyeste version af Classroom-appen kræver, at din enhed kører 5.0 Lollipop eller nyere.

1. Tryk på Play Butik på din enhed.
  2. Find og installer Google Classroom-appen.

Installer Classroom-appen på en iPhone eller iPad

Din enhed skal have iOS 11 eller nyere for at køre den nyeste version af Classroom-appen.

1. Tryk på App Store på din enhed.
  2. Find og installer Google Classroom-appen.

Hvis du bruger en enhed, som din skole ejer...

Hvis du har fået enheden af din skole, og du har problemer med at installere Classroom-appen, skal du kontakte din administrator.

Har jeg brug for andre apps?

Hvis du vil bruge alle funktionerne i Classroom-appen, skal du også have Google Docs, Sheets og Slides. Hvis du vil oprette eller deltage i videomøder for et hold, anbefaler vi, at du installerer Google Meet-appen. Hvis de ikke allerede findes på din enhed, kan du hente dem i Google Play Butik (Android) eller Apple App Store (iOS).

Installer Android-apps

Installer iOS-apps

Relaterede emner

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.