Omnämna klasskamrater i inlägg

Du kan dra någons uppmärksamhet till ett inlägg i Classroom. Du kanske vill bjuda in en elev eller lärare till en diskussion om en fråga eller ett inlägg. Om du vill kan du få ett e-postmeddelande när någon nämner dig.

+omnämna någon

1. Öppna classroom.google.com och klicka på Logga in.

Logga in på Google-kontot. Till exempel du@dinskola.edu eller du@gmail.comLäs mer.

2. Klicka på klassen.
  3. Klicka på Lägg till klasskommentar under ett inlägg på sidan Flöde
  4. Skriv + eller @ följt av personens e-postadress. En lista visas medan du skriver.
  5. Välj önskat namn och tryck på Retur för att lägga till personen i inlägget.

Obs! Om namnet du söker inte visas anger du den fullständiga e-postadressen.

6. Skriv ditt meddelande och klicka på Lägg upp.

Visa kommentarer

Du kan se kommentarer på sidan Flöde. Om du har aktiverat aviseringar står kommentaren i aviseringsmeddelandet.

Svara på en kommentar