Klasgenoten vermelden in je posts

Je kunt iemands aandacht krijgen in een post in Classroom. Je kunt bijvoorbeeld een medestudent of docent uitnodigen om deel te nemen aan een discussie over een vraag of post. Als je wilt, kun je een e-mailmelding krijgen als iemand je vermeldt.

Iemand +vermelden

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik op de lesgroep.
  3. Klik op de pagina Updates onder een post op Lesgroepreactie toevoegen
  4. Voer + of @ in, gevolgd door het e-mailadres van de persoon. Terwijl je typt, wordt er een lijst weergegeven.
  5. Selecteer de gewenste naam en druk op Enter om de persoon aan de post toe te voegen.

Opmerking: Als je de juiste naam niet ziet, typ je het hele e-mailadres.

6. Voer je bericht in en klik op Posten.

Reacties bekijken

Je kunt reacties bekijken op de pagina Updates. Als je meldingen hebt ingeschakeld, zie je de reactie in de e-mailmelding.

Reageren op een reactie