Ryhmäkavereiden mainitseminen viesteissä

Voit kiinnittää haluamasi henkilön huomion postaukseen Classroomissa. Näin voit esimerkiksi kutsua toisen oppilaan tai opettajan keskustelemaan kysymyksestä tai postauksesta. Saat halutessasi sähköposti-ilmoituksen, kun sinut mainitaan.

+mainitse joku

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää.
  3. Valitse Striimi-sivulta postauksen kohdalta Lisää ryhmän kommentti
  4. Kirjoita + tai @ ja sen jälkeen haluamasi henkilön sähköpostiosoite. Luettelo ilmestyy kirjoittaessasi.
  5. Valitse haluamasi henkilön nimi ja lisää hänet postaukseen painamalla Enter.

Huom. Jos et näe haluamaasi nimeä, kirjoita sähköpostiosoite kokonaan.

6. Kirjoita viesti ja valitse Julkaise.

Kommenttien katsominen

Näet kommentit Striimi-sivulla. Jos ilmoitukset ovat käytössä, näet kommentin sähköposti-ilmoituksessa.

Kommenttiin vastaaminen