Omtal holdkammerater i dine opslag

Du kan fange en holdkammerats opmærksomhed i opslag i Classroom. Du kan f.eks. invitere en elev eller underviser til at deltage i en diskussion om et spørgsmål eller opslag. Du kan også få notifikation på mail, når nogen omtaler dig.

+omtal en person

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. Gå til siden Strøm, og klik på Tilføj en kommentar til holdet under et opslag.
  4. Skriv + eller @ efterfulgt at personens mailadresse. Når du skriver noget, kommer der en liste frem.
  5. Vælg det relevante navn, og tryk på Enter for at føje vedkommende til opslaget.

Bemærk! Hvis du ikke kan se det relevante navn, skal du angive personens fulde mailadresse.

6. Skriv din besked, og klik på Opslå.

Se kommentarer

Du kan se kommentarer på siden Strøm. Hvis du har aktiveret notifikationer, kan du se kommentarerne i mailnotifikationen.

Svar på en kommentar