Fjern elever eller medlærere fra kurs

Denne siden er for lærere. Klikk her hvis du er elev.

Hovedlærere og medlærere kan når som helst fjerne elever eller medlærere.

Før du begynner

• Hvis du fjerner en elev fra kurset ditt, fjernes elevens karakterer fra karakterboken, og eleven ser ikke oppgavene dine i Classroom. Elevens arbeid blir imidlertid værende i kursmappen i Google Disk, og elevens innlegg blir værende i kursstrømmen.
  • Før du fjerner en medlærer som er eier av Disk-mappen for kurset, må du be vedkommende om å gjøre en annen lærer i kurset til eier av mappen.
  • Hovedlærere kan ikke fjernes fra kurs. Hvis hovedlæreren vil forlate et kurs, må vedkommende gjøre en medlærer til eier av kurset og deretter forlate det.

Fjern elever

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterPersoner.

3. Merk av i boksen ved siden av elevene du vil fjerne.
  4. Øverst klikker du på Handlingerog deretterFjern.

5. Klikk på Fjern for å bekrefte.

Fjern medlærere

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterPersoner.

3. Ved siden av medlærerens navn klikker du på Mer og deretterFjern.

4. Klikk på Fjern for å bekrefte.

Beslektede emner