Oppilaan poistaminen ryhmästä

Tämä sivu on tarkoitettu opettajille. Siirry tänne, jos olet oppilas.

Kun poistat oppilaan ryhmästä, hänen tehtävänsä säilyvät ryhmän kansioissa ja hänen viestinsä näkyvät ryhmän postausseinällä. Voit tarvittaessa poistaa hänen viestinsä. Lisätietoja oppilaan viestien poistamisesta.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse kurssi ja sitten Henkilöt.

Klikkaa Henkilöt

3. Valitse valintaruutu niiden oppilaiden vierestä, jotka haluat poistaa.
  4. Valitse yläreunasta Toiminnot ja sitten Poista.

Valitse Poista

5. Vahvista valitsemalla Poista.