Fjern en elev eller medunderviser fra et hold

Denne side er for undervisere. Elever kan få flere oplysninger her.

Primære undervisere og medundervisere kan til enhver tid fjerne en elev eller medunderviser fra et hold.

Før du begynder

• Hvis du fjerner en elev fra dit hold, fjernes elevens karakterer også fra karakterbogen, og eleven kan ikke længere se dine opgaver i Classroom. Elevens opgaver forbliver dog i holdets mappe i Google Drev, og elevens opslag forbliver i holdstrømmen.
  • Inden du fjerner en medunderviser, der er ejer af holdets mappe i Google Drev, skal du bede vedkommende om at gøre en anden underviser til holdets ejer.
  • Du kan ikke fjerne den primære underviser fra et hold. Hvis den primære underviser vil forlade et hold, skal vedkommende gøre en medunderviser til ejeren af holdet og derefter forlade holdet.

Fjern en elev

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterPersoner.

3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de elever, du vil fjerne.
  4. Øverst på skærmen skal du klikke på Handlingerog derefterFjern.

5. Klik på Fjern for at bekræfte.

Fjern en medunderviser

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Personer.

3. Ud for medunderviserens navn skal du klikke på Mere og derefter Fjern.

4. Klik på Fjern for at bekræfte.

Relaterede emner