Send e-post til lærere eller klassekamerater

Denne artikkelen er for elever. Klikk her hvis du er lærer.

Hvis administratoren din slår på Gmail- og katalogtjenestene for elevene ved skolen din, kan du sende e-post til lærere og klassekamerater i Classroom via skolekontoen din.

Hva gjør jeg hvis e-postfunksjonen er slått av?

Hvis du ikke kan bruke e-post, kan det hende du fortsatt kan sende meldinger til læreren og klassekameratene dine:

• Hvis læreren tillater det, kan du legge ut innlegg i kursstrømmen og nevne læreren og klassekameratene dine.
  • Send en privat melding til læreren din i en oppgave eller et spørsmål.

Send e-post til lærere

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på lærerens kurs.
  3. Trykk på Personer .
  4. Trykk på Send e-post  ved siden av lærerens navn.
    Merk: Hvis du ikke ser Send e-post , kan det hende du ikke har tillatelse til å bruke e-post i Classroom. Det kan også hende at du bruker Classroom med en personlig konto.
  5. Skriv en melding i vinduet for ny e-postog derettertrykk på Send .

Send e-post til andre elever

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kurset eleven er med på.
  3. Trykk på Personer .
  4. Ved siden av elevens navn trykker du på Send e-post .
    Merk: Hvis du ikke ser Send e-post , kan det hende du ikke har tillatelse til å bruke e-post i Classroom. Det kan også hende at du bruker Classroom med en personlig konto.
  5. Skriv en melding i vinduet for ny e-postog derettertrykk på Send .

Åpne e-posten din

1. Trykk på Gmail .

Sørg for at du er logget på med skolekontoen din.

2. Trykk på menyen og deretterInnboks eller Sendt.

Beslektede emner