Je docent of klasgenoten e-mailen

Dit artikel is bedoeld voor leerlingen. Docenten kijken hier.

Als je beheerder de services Gmail en Directory aanzet voor leerlingen op je school, kun je je docenten en klasgenoten e-mailen vanuit Classroom met je schoolaccount.

Wat moet ik doen als e-mail uitstaat?

Als je e-mail niet kunt gebruiken, kun je mogelijk nog steeds een bericht naar je docent en klasgenoten sturen:

• Als je docent dit toestaat, kun je posten in de lesgroepupdates en je docent en klasgenoten vermelden.
  • Je kunt een privébericht naar je docent sturen vanuit een opdracht of vraag.

Een docent e-mailen

1. Tik op Classroom .
  2. Tik op de lesgroep van de docent.
  3. Tik op Mensen .
  4. Tik naast de naam van de docent op E-mail .
    Opmerking: Als je E-mail  niet ziet, mag je e-mail in Classroom mogelijk niet gebruiken. Of je gebruikt Classroom met een persoonlijk account.
  5. Typ je bericht in de nieuwe e-mailand thentik op Verzenden .

Een andere leerling e-mailen

1. Tik op Classroom .
  2. Tik op de lesgroep van de leerling.
  3. Tik op Mensen .
  4. Tik naast de naam van de leerling op E-mail .
    Opmerking: Als je E-mail  niet ziet, mag je e-mail in Classroom mogelijk niet gebruiken. Of je gebruikt Classroom met een persoonlijk account.
  5. Typ je bericht in de nieuwe e-mailand thentik op Verzenden .

Je e-mail openen

1. Tik op Gmail .

Zorg dat je bent ingelogd met je schoolaccount.

2. Tik op Menu and thenInbox of Verzonden.