Sähköpostin lähettäminen opettajalle tai kurssikavereille

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille.

Voit ehkä lähettää sähköpostia opettajillesi ja ryhmätovereillesi Classroomissa. Toimi seuraavasti:

• Käytä koulutiliäsi. Koulutiliä kutsutaan myös G Suite for Education ‑tiliksi.
  • Järjestelmänvalvojan on hyväksyttävä sähköpostin käyttö koulussasi. Jos Et näe Lähetä sähköposti ‑kohtaa Sähköposti nimen vieressä, järjestelmänvalvoja on poistanut sähköpostin käytöstä.

Sähköpostin lähettäminen opettajalle

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse sen opettajan kurssi, jolle haluat lähettää sähköpostia.
  3. Valitse Henkilöt.

Klikkaa Henkilöt

4. Valitse opettajan nimen vierestä Sähköposti Sähköposti.
    Huom. Jos et näe Sähköposti-vaihtoehtoa Sähköposti, saatat olla kirjautuneena henkilökohtaiselle sähköpostitilille tai järjestelmänvalvoja on poistanut sähköpostin käytöstä.

Klikkaa Sähköposti

5. Kirjoita sähköpostiviesti ja valitse Lähetä.

Sähköpostin lähettäminen toiselle oppilaalle

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse sen oppilaan kurssi, jolle haluat lähettää sähköpostia.
  3. Valitse Henkilöt.

Klikkaa Henkilöt

4. Valitse oppilaan nimen vierestä Sähköposti Sähköposti.
    Huom. Jos et näe Sähköposti-vaihtoehtoa Sähköposti, saatat olla kirjautuneena henkilökohtaiselle sähköpostitilille tai järjestelmänvalvoja on poistanut sähköpostin käytöstä.
    Napauta Sähköposti
  5. Kirjoita sähköpostiviesti ja valitse Lähetä.