Send en mail til din underviser eller dine holdkammerater

Denne artikel er for elever. Undervisere kan få oplysninger her.

Hvis din administrator har aktiveret Gmail- og indekstjenesterne for elever på din skole, kan du sende mails til dine undervisere og holdkammerater i Classroom ved hjælp af din skolekonto.

Hvad skal jeg gøre, hvis mailfunktionen er slået fra?

Hvis du ikke kan bruge mailfunktionen, kan du muligvis stadig sende en meddelelse til din underviser og dine holdkammerater:

• Hvis din underviser har tilladt det, skal du oprette et opslag i holdstrømmen og sørge for at omtale din underviser og dine holdkammerater.
  • Send en privat besked til din underviser i en opgave eller et spørgsmål.

Send en mail til en underviser

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på underviserens hold.
  3. Klik på Personer.

4. Klik på Mail ud for underviserens navn.
    Bemærk! Hvis du ikke kan se Mail , har du muligvis ikke tilladelse til at bruge mailfunktionen i Classroom. Eller også bruger du Classroom med en personlig konto.

5. I den nye mail skal du skrive din beskedog derefterkllik på Send.

Send en mail til en anden elev

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på elevens hold.
  3. Klik på Personer.

4. Klik på Mail ud for elevens navn.
    Bemærk! Hvis du ikke kan se Mail , har du muligvis ikke tilladelse til at bruge mailfunktionen i Classroom. Eller også bruger du en personlig mailkonto.
  5. I den nye mail skal du angive et emne og skrive din beskedog derefterklik på Send.

Åbn din mail

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Øverst til højre skal du klikke på applisten  og derefterGmail .

Relaterede emner