Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Je docent of klasgenoten e-mailen

Dit artikel is bedoeld voor leerlingen. Docenten kijken hier.

Als je beheerder de services Gmail en Directory aanzet voor leerlingen op je school, kun je je docenten en klasgenoten e-mailen vanuit Classroom met je schoolaccount.

Wat moet ik doen als e-mail uitstaat?

Als je e-mail niet kunt gebruiken, kun je mogelijk nog steeds een bericht naar je docent en klasgenoten sturen:

• Als je docent dit toestaat, kun je posten in de lesgroepupdates en je docent en klasgenoten vermelden.
  • Je kunt een privébericht naar je docent sturen vanuit een opdracht of vraag.

Een docent e-mailen

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik op de lesgroep van de docent.
  3. Klik op Mensen.

4. Klik naast de naam van de docent op E-mail .
    Opmerking: Als je E-mail niet ziet, mag je e-mail in Classroom mogelijk niet gebruiken. Of je gebruikt Classroom met een persoonlijk account.

5. Typ je bericht in de nieuwe e-mailand thenklik op Verzenden.

Een andere leerling e-mailen

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik op de lesgroep van de leerling.
  3. Klik op Mensen.

4. Klik naast de naam van de leerling op E-mail .
    Opmerking: Als je E-mail niet ziet, mag je e-mail in Classroom mogelijk niet gebruiken. Of je gebruikt een persoonlijk account.
  5. Typ een onderwerp en je bericht in de nieuwe e-mailand thenklik op Verzenden.

Je e-mail openen

1. Ga naar classroom.google.com en klik op Inloggen.

Log in met je Google-account. Bijvoorbeeld jij@jeschool.edu of jij@gmail.com. Meer informatie

2. Klik rechtsboven op de App Launcher and thenGmail .