Send en mail til dine elever, medundervisere eller værger

Denne side er for undervisere. Elever kan få oplysninger her.

Du kan sende en mail til dine elever, medundervisere og værger fra Classroom ved hjælp af din Classroom-konto.

Før du begynder

• Hvis du vil sende en mail til elever, skal din administrator aktivere Gmail for dig og dine elever.
  • Hvis dine elever skal kunne sende mails i Classroom, skal Gmail- og indekstjenesterne være aktiveret for eleverne. Kontakt din Google Workspace-administrator for at få hjælp.
  • Du kan sende mails til op til 100 modtagere på én gang. Hvis der er mere end 100 elever på et hold, er du derfor nødt til først at sende mailen til nogle af eleverne og derefter til resten.
  • Du kan kun sende en mail til ét hold ad gangen. Hvis du vil sende en meddelelse til flere hold på én gang, kan du slå en besked op til flere hold.
  • Værgerne behøver ikke at have en Gmail-konto for at kunne modtage en mail fra Classroom.

Send en mail

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdetog derefterklik på Personer.
  3. Vælg en af mulighederne:

Send en mail til én elev Ud for elevens navn skal du klikke på Mere og derefterSend en mail til en elev.
    Send en mail til flere elever
    1. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver elevs navn.
    2. Øverst på siden skal du klikke på Handlingerog derefterSend mail.
    Send en mail til hele holdet
    1. Markér afkrydsningsfeltet ud for Handlinger.
    2. Klik på Handlingerog derefterSend mail.
    Send en mail til en medunderviser Under Undervisere skal du ud for en undervisers navn klikke på Mere og derefterSend mail.
    Send mail til værger
    • Hvis du vil sende en mail til en enkelt værge, skal du klikke på Mere og derefterSend mail til værger.
    • Hvis du vil sende en mail til alle værger på et hold, skal du klikke på Send mail til alle værger.

Bemærk! Når du sender mails til flere modtagere, føjes adresserne som standard til feltet Bcc. Du kan flytte adresserne til feltet Til eller Cc.

4. Angiv et emne for din meddelelse.

5. (Valgfrit) Hvis du vil vedhæfte filer, billeder eller links i dine mails, kan du læse Send meddelelser med vedhæftede filer i Gmail.

6. Skriv din meddelelse, og klik på Send.

Se en mail

Du kan ikke se eller modtage mails i Classroom. Hvis du vil se sendte eller modtagne mails, skal du logge ind med din Classroom-konto og åbne Gmail.

1.

Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Øverst på siden skal du klikke på Appliste og derefterGmail .

Relaterede emner