Send e-post til elever, medlærere eller foresatte

Denne siden er for lærere. Klikk her hvis du er elev.

Du kan sende e-post til elever, medlærere og foresatte fra Classroom ved hjelp av Classroom-kontoen din.

Før du begynner

• For at du skal sende e-post til elevene, må administratoren din slå på Gmail for deg og elevene.
  • For at elevene skal kunne sende e-post i Classroom, må både Gmail- og katalogtjenestene være slått på for elevene. Kontakt Google Workspace-administratoren din hvis du trenger hjelp.
  • Du kan sende e-post til opptil 100 mottakere samtidig. Hvis et kurs har flere enn 100 elever, må du sende e-post til noen av elevene først, og deretter sende meldingen på nytt til resten av elevene.
  • Du kan kun sende e-post til ett enkelt kurs om gangen. Hvis du vil formidle noe til flere kurs på en gang, kan du legge ut en kunngjøring til flere kurs.
  • Foresatte må ikke nødvendigvis ha Gmail-konto for at du skal kunne sende dem e-post fra Classroom.

Send e-post

Før du begynner: Installer Gmail-appen.

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretterPersoner .
  3. Velg et alternativ:
    • For å sende e-post til en elev, gå til elevens navn og trykk på Mer og deretterSend e-post til eleven.
    • For å sende e-post til en medlærer, gå til lærerens navn,  trykk på Mer og deretterSend e-post.
    • For å sende e-post til en foresatt, gå til elevens navn,  trykk på Mer og deretterSend e-post til foresatte.
    • For å sende e-post til alle foresatte, gå til Elever trykk på Mer og deretterSend e-post til alle foresatte.
      Tip: All guardians are added to BCC when an email is sent to all guardians.
  4. Angi et emne for e-posten.
  5. (Valgfritt) For å legge ved filer, bilder eller linker i e-postene dine, gå til Send vedlegg med Gmail-e-postene.
  6. Skriv inn en melding og trykk på Legg ut .

Se på e-poster

Du kan ikke se på eller motta e-poster i Classroom-appen. For å se sendte eller mottatte e-poster på mobilenheten din, åpne Gmail-appen  og logg på med Classroom-kontoen din.

Beslektede emner