Profiilin nimen, profiilikuvan tai salasanan vaihtaminen

Voit muuttaa profiilikuvaa tai salasanaa Classroomissa. Google Workspace ‑järjestelmänvalvoja voi muuttaa profiilin nimeä, jota käytetään kaikissa Googlen palveluissa.

Profiilin nimen muuttaminen

Google Workspace ‑järjestelmänvalvoja voi muuttaa etu‑ ja sukunimeäsi. Tätä nimeä käytetään kaikissa Googlen palveluissa. Muutoksen jälkeen uusi nimi näkyy viesteissä, jaetuissa dokumenteissa, kalenterikutsuissa ja oppilaitoksen haettavassa hakemistossa. Sähköpostiosoitteesi ja nimi, jolla kirjaudut tilillesi, eivät kuitenkaan muutu.

Voit muuttaa profiilin nimeä ottamalla yhteyttä Google Workspace ‑järjestelmänvalvojaan.

Profiilikuvan vaihtaminen

Voit näyttää nimesi vieressä profiilikuvan Classroomissa. Jos olet oppilaitoksen opettaja, Google Workspace for Educationin ja Classroomin profiilikuvasi ovat samoja. Kun olet lisännyt profiilikuvan, et voi enää poistaa sitä. Voit ainoastaan korvata sen toisella kuvalla.

Valokuva voi olla enintään 5 Mt:n JPG-, JPEG- tai PNG-tiedosto. Valokuvat skaalataan automaattisesti, joten niiden mitoilla ei ole merkitystä.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valinnainen: Laajenna navigointipaneeli klikkaamalla vasemmasta yläkulmasta Valikko .
  3. Klikkaa Asetukset .
  4. Klikkaa Profiilikuva-kohdasta Vaihda.
  5. Klikkaa Valitse kuva tietokoneelta tai vedä kuva tietokoneelta.
  6. Valinnainen: Voit rajata kuvaa muuttamalla laatikon kokoa.
  7. Valitse Aseta profiilikuvaksi.

Vinkki: Jos haluat pienentää valikon tiivistettyyn versioon, klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko .

Salasanan vaihtaminen

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valinnainen: Laajenna navigointipaneeli klikkaamalla vasemmasta yläkulmasta Valikko .
  3. Klikkaa Asetukset .
  4. Klikkaa Tilin asetukset ‑kohdassa Hallinnoi.
  5. Klikkaa vasemmalta Suojaus.
  6. Klikkaa Googleen kirjautuminen ‑kohdasta Salasana.
  7. Kirjoita nykyinen salasanasi ja klikkaa Seuraava.
  8. Kirjoita uusi salasana. Suosittelemme, että salasanassa on vähintään kahdeksan merkkiä.
  9. Kirjoita uusi salasana uudelleen ja klikkaa Vaihda salasana.

Vinkki: Jos haluat pienentää valikon tiivistettyyn versioon, klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko .

Olen unohtanut salasanani

Muuta aiheeseen liittyvää