Skift navn, billede eller adgangskode for din profil

I Classroom kan du skifte dit profilbillede eller din adgangskode. Din Google Workspace-administrator kan ændre det profilnavn, der bruges i alle dine Google-tjenester.

Skift profilnavn

Din Google Workspace-administrator kan ændre dit for- og efternavn, der vises i alle Google-tjenester. Når administratoren har ændret dit profilnavn, vises det nye navn i beskeder, delte dokumenter, kalenderinvitationer og i skolens søgbare indeks. Din mailadresse og det navn, du bruger til at logge ind på din konto, ændres dog ikke.

Hvis du vil ændre dit profilnavn, skal du kontakte din Google Workspace-administrator.

Skift dit profilbillede

Du kan vælge at vise et profilbillede ud for dit navn i Classroom. Hvis du underviser på en skole, bruges dit profilbillede i Google Workspace for Education som dit profilbillede i Classroom. Når du har tilføjet et profilbillede, kan du ikke fjerne det igen. Du kan kun erstatte det med et andet billede.

Dit billede kan være en JPG-, JPEG- eller PNG-fil på op til 5 MB. Billederne har ingen målbegrænsninger, da de skaleres automatisk.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Indstillinger .
  4. Klik på Skift under Profilbillede.
  5. Klik på Vælg et billede fra din computer, eller træk et billede fra computeren.
  6. Valgfrit: Du kan beskære dit billede ved at ændre størrelsen på feltet.
  7. Klik på Brug som profilbillede.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at minimere menuen til en skjult version.

Skift din adgangskode

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Indstillinger .
  4. Klik på Administrer under Kontoindstillinger.
  5. Klik på Sikkerhed til venstre.
  6. Klik på Adgangskode under Login på Google.
  7. Angiv din adgangskode, og klik på Næste.
  8. Angiv din nye adgangskode. Vi anbefaler, at du opretter en adgangskode med mindst otte tegn.
  9. Angiv din nye adgangskode igen, og klik på Skift adgangskode.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at minimere menuen til en skjult version.

Jeg har glemt min adgangskode

Relaterede emner