Bytt navn, bilde eller passord for profilen din

I Classroom kan du bytte profilbilde eller passord. Google Workspace-administratoren din kan endre profilnavnet ditt som brukes i alle Google-tjenestene.

Bytt profilnavn

Google Workspace-administratoren din kan endre for- og etternavnet ditt som vises i alle Google-tjenestene. Når administratoren har endret profilnavnet, vises det nye navnet i meldinger, delte dokumenter, kalenderinvitasjoner og i skolens søkbare katalog. E-postadressen og navnet du bruker til å logge på kontoen, endres imidlertid ikke.

Hvis du vil endre profilnavnet ditt, kan du kontakte Google Workspace-administratoren din.

Bytt profilbilde

Du kan vise et profilbilde ved siden av navnet ditt i Classroom. Hvis du underviser ved en skole, brukes Google Workspace for Education-profilbildet ditt som profilbilde for Classroom. Når du har lagt til et profilbilde, kan du ikke fjerne det – du kan bare erstatte det med et annet bilde.

Bildet kan være en JPG-, JPEG- eller PNG-fil på opptil 5 MB. Bilder skaleres automatisk, så det spiller ingen rolle hvilke mål de har.

1. Trykk på Classroom .
  2. Øverst trykker du på menyen og deretterInnstillingerog deretterOppdater bildet.
  3. Trykk på Personlig informasjonog deretterbildet dittog deretterAngi et profilbilde.
  4. Velg et alternativ under Angi et profilbilde:
    • Trykk på Ta et bilde, ta bildetog derettertrykk på Ferdig og deretterGodta.
    • Velg et bilde, velg bildet du vil bruke, og trykk på Godta.

Bytt passord

Denne funksjonen er bare tilgjengelig i datamaskinversjonen av Classroom. Klikk på På datamaskiner for å se veiledningen.

Jeg har glemt passordet mitt

Beslektede emner