Levér inn oppgaver

Denne artikkelen er for elever.

Du leverer arbeidet ditt i Classroom, altså på nettet. Avhengig av type oppgave og vedlegg ser du Levér eller Merk som ferdig.

Oppgaver som leveres eller merkes som ferdige etter at fristen er utløpt, blir merket som «Levert etter fristen».

Viktig:

• Du kan bare levere inn oppgaver før fristen.
  • Hvis du har behov for å redigere en oppgave du allerede har levert, må du trekke den tilbake før fristen, gjøre endringene og levere den på nytt.

Slik leverer du inn oppgaver

Du kan

• legge ved én eller flere filer i en oppgave
  • laste opp kamerabilder
  • åpne og jobbe med filer du eier, i Google Dokumenter, Presentasjoner, Regneark og Tegninger og legge dem ved i oppgaver

Turn in an Assignment Using Google Classroom (Web)

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Klikk på oppgaven og deretter Se veiledning.
  4. Slik legger du ved et element:
    1. Under Arbeidet ditt klikker du på Legg til eller opprettog derettervelg Google Disk , Link Link eller Fil .
    2. Velg vedlegget eller skriv inn nettadressen til en link, og klikk på Legg til.
  5. Slik legger du ved et nytt dokument:
    1. Under Arbeidet ditt klikker du på Legg til eller opprettog deretterDokumenter Dokumenter, Presentasjoner , Regneark  eller Tegninger .
      En ny fil legges ved arbeidet ditt og åpnes.
    2. Klikk på filen og skriv inn informasjonen.
  6. (Valgfritt) For å fjerne et vedlegg, klikk på Fjern ved siden av navnet på vedlegget.
  7. (Valgfritt) For å legge til en privat kommentar til læreren, skriv inn kommentaren i feltet Private kommentarer og klikk på Legg ut .
  8. Klikk på Levér og bekreft.

Statusen for oppgaven endres til Levert.

Viktig: Hvis du får en feilmelding når du klikker på Levér, må du si fra til læreren.

Slik leverer du inn quizer.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Klikk på quizen og deretter Se veiledning.
  4. Klikk på skjemaet, og svar på spørsmålene.
  5. Klikk på Send inn.
    Hvis skjemaet er det eneste arbeidet i oppgaven, endres statusen for oppgaven til Levert.
  6. Hvis det er mer arbeid som skal gjøres i forbindelse med oppgaven, kan du klikke på Åpne oppgaven.

Slik leverer du inn oppgaver med tilordnede dokumenter

Hvis læreren har lagt ved et dokument med navnet ditt i tittelen, er det din personlige kopi som du skal gjennomgå og redigere. Mens du jobber, kan læreren vurdere arbeidet ditt før du klikker på Levér

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Klikk på oppgaven og deretter Se veiledning.
  4. Klikk på bildet med navnet ditt for å åpne den tilordnede filen.
  5. Rediger filen slik du ønsker.
  6. I dokumentet eller i Classroom klikker du på Levér og bekrefter.

Statusen for oppgaven endres til Levert.

Viktig: Hvis du får en feilmelding når du klikker på Levér, må du si fra til læreren.

Slik merker du oppgaver som ferdige

Viktig: Oppgaver som leveres eller merkes som ferdige etter at fristen er utløpt, blir merket som «Levert etter fristen» – selv om du tidligere har levert arbeidet innen fristen.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Klikk på oppgaven og deretter Se veiledning.
  4. (Valgfritt) For å legge til en privat kommentar til læreren, skriv inn kommentaren i feltet Private kommentarer og klikk på Legg ut .
  5. Klikk på Merk som ferdig og bekreft.

Statusen for oppgaven endres til Levert.

Trekk tilbake oppgaver

Vil du gjøre endringer i en oppgave du allerede har levert? Da kan du trekke tilbake arbeidet, gjøre endringene og levere arbeidet på nytt.

Viktig: Oppgaver som leveres eller merkes som ferdige etter at fristen er utløpt, blir merket som «Levert etter fristen» – selv om du tidligere har levert arbeidet innen fristen. Hvis du trekker en oppgave tilbake, må du sørge for å levere den inn igjen før fristen.

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterKursarbeid.
  3. Klikk på oppgaven og deretter Se veiledning.
  4. Klikk på Trekk tilbake, og bekreft.
    Merk: Denne oppgaven er nå ikke lenger merket som «Levert». Du må levere den på nytt innen fristen.

Beslektede artikler