Aflever en opgave

Denne artikel er for elever.

Du afleverer din opgave online i Classroom. Afhængigt af opgavetypen og eventuelle vedhæftede filer vises Aflever eller Markér som udført.

Opgaver, der afleveres eller markeres som udført efter afleveringsfristen, registreres som afleveret for sent.

Vigtigt!

• Du kan kun indsende en opgave inden afleveringsfristen.
  • Hvis du vil redigere en opgave, du har indsendt, skal du annullere afleveringen af opgaven inden afleveringsfristen, foretage dine ændringer og indsende den igen.

Aflever en opgave

Du kan:

• Vedhæfte en eller flere filer til din opgave.
  • Uploade billeder fra en kamerarulle.
  • Åbne og arbejde med de filer, du ejer, i Google Docs, Slides, Sheets og Tegninger og derefter vedhæfte dem til din opgave.

Turn in an Assignment Using Google Classroom (Web)

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på opgaven og derefter Se vejledning.
  4. Sådan vedhæfter du et element:
    1. Under Dine opgaver skal du klikke på Tilføj eller opret og derefter vælg Google Drev , Link Link eller Fil .
    2. Vælg den fil, der skal vedhæftes, eller angiv webadressen for et link, og klik på Tilføj.
  5. Sådan vedhæfter du et nyt dokument:
    1. Under Dine opgaver skal du klikke på Tilføj eller opret og derefter Docs Docs, Slides , Sheets  eller Tegninger .
      En ny fil vedhæftes din opgave og åbnes.
    2. Klik på filen, og angiv dine oplysninger.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil fjerne en vedhæftet fil, skal du klikke på Fjern ud for den vedhæftede fil.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje en privat kommentar til din underviser, skal du angive din kommentar under Private kommentarer og klikke på Opret opslag .
  8. Klik på Aflever, og bekræft.

Opgavens status ændres til Afleveret.

Vigtigt! Hvis du får en fejlmeddelelse, når du klikker på Aflever, skal du give din underviser besked.

Aflever en test

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på testen og derefter Se vejledning.
  4. Klik på formularen, og besvar spørgsmålene.
  5. Klik på Send.
    Hvis opgaven kun består af denne formular, ændres opgavens status til Afleveret.
  6. Hvis opgaven indeholder andre elementer, skal du klikke på Åbn opgave.

Aflever en opgave med et tildelt dokument

Hvis din underviser har vedhæftet et dokument med dit navn i titlen, er det din personlige kopi, som du kan gennemgå og redigere. Mens du arbejder, kan din underviser se dine fremskridt, før du klikker på Aflever

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på opgaven og derefter Se vejledning.
  4. Klik på billedet med dit navn for at åbne den tildelte fil.
  5. Lav opgaven.
  6. Klik på Aflever i dokumentet eller i Classroom, og bekræft.

Opgavens status ændres til Afleveret.

Vigtigt! Hvis du får en fejlmeddelelse, når du klikker på Aflever, skal du give din underviser besked.

Markér en opgave som udført

Vigtigt! Opgaver, der afleveres eller markeres som udført efter afleveringsfristen, registreres som afleveret for sent, også selvom du tidligere har indsendt opgaven inden afleveringsfristen.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på opgaven og derefter Se vejledning.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje en privat kommentar til din underviser, skal du angive din kommentar under Private kommentarer og klikke på Opret opslag .
  5. Klik på Markér som udført, og bekræft.

Opgavens status ændres til Afleveret.

Annuller afleveringen af en opgave

Vil du redigere en opgave, som du allerede har afleveret? Du annullerer bare afleveringen af opgaven, foretager dine ændringer og afleverer den igen.

Vigtigt! Opgaver, der afleveres eller markeres som udført efter afleveringsfristen, registreres som afleveret for sent, også selvom du tidligere har indsendt opgaven inden afleveringsfristen. Hvis du annullerer afleveringen af en opgave, skal du sørge for at indsende den igen inden afleveringsfristen.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet og derefter Ressourcer.
  3. Klik på opgaven og derefter Se vejledning.
  4. Klik på Annuller aflevering, og bekræft.
    Bemærk! Afleveringen af denne opgave er nu annulleret. Aflever den igen inden afleveringsfristen.