Ryhmään liittyvien tehtävien katseleminen

Tämä sivu on tarkoitettu oppilaille.

Voit nähdä tiettyyn ryhmään liittyvät tehtäväsi useilla eri tavoilla:

• Voit nähdä tulevat tehtävät nopeasti Ryhmät-sivulla.
  • Voit nähdä kaikki tiettyyn ryhmään liittyvät tehtäväsi Omat tehtäväsi ‑sivulla.
  • Voit suodattaa tehtävät ryhmän mukaan Tekemättömät-sivulla.
  • Voit nähdä uusimmat tehtävät Striimi-sivulla.
  • Voit nähdä tehtävät aiheen mukaan järjestettyinä Tehtävät-sivulla.

Tulevien tehtävien nopea tarkastaminen

Ryhmät-sivulla olevasta ryhmän kortista näet tehtävät, jotka on palautettava viikon kuluessa. Näkymä sisältää enintään kolmen kohteen nimet ja palautuspäivät.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. (Valinnainen) Voit katsella tarkempia tietoja klikkaamalla tehtävän nimeä.

Palautuspäivä

Kaikkien ryhmään liittyvien tehtävien katseleminen

Omat tehtäväsi ‑sivulla näet luettelon kaikista tehtävistäsi. Voit katsella arvosanojasi, tehtäviä ja palautuspäiviä sekä nähdä mahdolliset myöhästyneet tai puuttuvat tehtävät. Voit myös suodattaa tehtäväsi tilan mukaan, jolloin näet vain ne tehtävät, joiden tila on Annettu tehtäväksi, Palautettu ja arvosteltu tai Puuttuu. Halutessasi voit katsella tarkempia tietoja, kuten kommentteja tai liitteitä.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Valitse seuraavista:
    • Klikkaa kurssikortista Omat tehtäväsi Omat tehtäväsi.
      Klikkaa Omat tehtäväsi
    • Klikkaa kurssia ja sitten Tehtävät ja sitten Näytä oma työni.
      Klikkaa Näytä oma tehtäväni
  3. (Valinnainen) Jos haluat katsella liitteitä, kommentteja tai tehtävän tai kysymyksen tarkempia tietoja, klikkaa tehtävän nimeä ja sitten Näytä tiedot.
  4. (Valinnainen) Jos haluat suodattaa tehtäviäsi, klikkaa Suodattimet-kohdasta Annettu tehtäväksi, Palautettu ja arvosteltu tai Puuttuu.

Tehtävien suodattaminen ryhmän mukaan

Tekemättömät-sivulla voit suodattaa tehtävät ryhmän mukaan ja nähdä seuraaviin luokkiin kuuluvat tehtävät:

• Tekemättömät – Sinulle annetut tehtävät, jotka eivät ole vielä valmiita. Näet ryhmän ja tehtävien nimet luokiteltuina seuraavasti: puuttuvat tehtävät, tehtävät, joille ei ole määritetty palautuspäivää sekä tehtävät, joiden palautuspäivä on tänään, viikon sisällä tai myöhemmin.
  • Valmis – Tehtävät, jotka olet saanut valmiiksi ja palauttanut. Näet tehtävien tilan (palautettu tai valmistunut myöhässä) ja mahdolliset arvosanat.

Voit katsella tehtäviä seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa Valikko Valikkoja sitten Tekemättömät.
  3. (Valinnainen) Jos haluat suodattaa tehtäväsi kurssin mukaan, klikkaa Kaikki kurssit ja valitse kurssi.

Valitse ryhmä

4. Klikkaa nimeä.
  5. (Valinnainen) Jos haluat nähdä jo palauttamasi tehtävän, valitse ensin Valmis ja sitten tehtävän nimi nähdäksesi palautteen.

Näet myös arvosanan, jos tehtävälle on annettu sellainen.

Uusimpien tehtävien ja ilmoitusten katseleminen

Näet uusimmat tehtävät ja ilmoitukset Striimi-sivulla. Viimeisin viesti näkyy aina ylimpänä.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää.
  3. (Valinnainen) Jos haluat nähdä ohjeet tai palautteen, klikkaa tehtävää tai kysymystä.

Tehtävien katseleminen aiheittain järjestettyinä

Tehtävät-sivulla opettajasi voi järjestää tehtävät aiheittain. Aiheita voivat olla esimerkiksi kotitehtävät tai esseet.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää.
  3. Klikkaa yläreunasta Tehtävät.
  4. Etsi haluamasi aiheen kohdalta Kysymys Kysymys tai Tehtävä Tehtävä.
  5. (Valinnainen) Jos haluat nähdä ohjeet tai palautteen, klikkaa postausta ja sitten Näytä tehtävä tai Näytä kysymys.