Tehtävien löytäminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille.

Voit tarkistaa kaikkien ryhmiesi tulevat kotitehtävät, ilmoitukset ja myöhässä olevat tai puuttuvat tehtävät nopeasti. Voit myös järjestää tehtävät aiheen mukaan.

Tulevien tehtävien ja uusimpien ilmoitusten katsominen nopeasti

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

Kunkin ryhmän kortista voit nähdä enintään kolme kotitehtävää, joiden palautuspäivä on seuraavalla viikolla.

2. (Valinnainen) Näet tarkemmat tiedot klikkaamalla tehtävän nimeä.
  3. Klikkaa ryhmää, niin näet uusimmat kotitehtävät, kysymykset ja ilmoitukset.

Kaikkien ryhmien tehtävien katsominen

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa yläreunasta Tekemättömät ja valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Jos haluat nähdä opettajan antamat tehtävät, valitse Annettu tehtäväksi.
    • Jos haluat nähdä tehtävät, joita et ole palauttanut, valitse Puuttuu.
    • Jos haluat nähdä tehtävät, jotka opettajasi on arvioinut tai palauttanut, valitse Valmis.
  3. Katso tehtävän tiedot klikkaamalla sen nimeä.
  4. (Valinnainen) Jos haluat nähdä tai piilottaa tietyn ajanjakson tehtävät, klikkaa alanuolta tai ylänuolta .

Kaikkien ryhmään liittyvien tehtävien katsominen

Voit nähdä kaikki ryhmään liittyvät tehtäväsi. Voit katsella arvosanojasi, tehtäviä ja palautuspäiviä sekä nähdä mahdolliset myöhästyneet tai puuttuvat tehtävät. Voit myös suodattaa tehtävät ryhmän mukaan.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmän kortista Omat tehtäväsi .

Voit myös klikata ryhmääja sittenTehtävätja sittenNäytä omat tehtäväni.

3. (Valinnainen) Jos haluat katsella liitteitä, kommentteja tai kotitehtävän tai kysymyksen tarkempia tietoja, klikkaa tehtävän nimeäja sittenNäytä tiedot.
  4. (Valinnainen) Jos haluat suodattaa työsi, klikkaa Suodattimet-kohdasta Annettu tehtäväksi, Palautettu ja arvosteltu tai Puuttuu.

Myöhässä olevien tai puuttuvien kotitehtävien katsominen

Opettaja määrittää ryhmän käytännöt myöhässä oleville töille. Classroom ei kuitenkaan estä sinua palauttamasta työtä määräpäivän jälkeen.

Kun opettaja antaa tehtävän, sen tilaksi merkitään Annettu tehtäväksi. Jos et palauta työtä ajoissa, sen tilaksi merkitään Puuttuu tai Valmis myöhässä heti, kun viimeinen palautuspäivä tai ‑aika koittaa. Jos työ on palautettava esimerkiksi klo 9.00 mennessä, palauta se viimeistään klo 8.59. Jos palautat klo 9.00, työ on myöhässä.

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmän kortista Omat tehtäväsi .
  3. Klikkaa vasemmalta Puuttuu.
  4. (Valinnainen) Jos haluat nähdä lisätietoja, klikkaa kohdettaja sittenNäytä tiedot.

Tehtävien katsominen aiheen mukaisessa järjestyksessä

1. Siirry osoitteeseen classroom.google.com ja valitse Kirjaudu sisään.

Kirjaudu Google-tilillesi, esimerkiksi sinä@oppilaitoksesi.edu tai sinä@gmail.comLue lisää.

2. Klikkaa ryhmää.
  3. Klikkaa yläreunasta Tehtävät.
  4. Klikkaa aihetta vasemmasta reunasta.

Muuta aiheeseen liittyvää