Find dine ressourcer

Denne artikel er for elever.

Du kan hurtigt se kommende opgaver og meddelelser samt opgaver med forsinket eller manglende aflevering for alle dine hold. Du kan også arrangere opgaver efter emne.

Se hurtigt kommende opgaver og de seneste meddelelser

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

På hvert holdkort kan du gennemgå op til tre opgaver, der skal afleveres inden for den næste uge.

2. (Valgfrit) Klik på opgavens titel for at se yderligere oplysninger.
  3. Klik på et hold for at se de seneste opgaver, spørgsmål eller meddelelser.

Se opgaver for alle hold

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på Udestående øverst, og vælg en mulighed:
    • Klik på Tildelt for at se opgaver, der er tildelt af din underviser.
    • Klik på Mangler for at se opgaver, du ikke har afleveret.
    • Klik på Udført for at se opgaver, som din underviser har bedømt eller returneret.
  3. Klik på en titel for at se oplysninger om opgaven.
  4. (Valgfrit) Du kan se eller skjule opgaver for et bestemt tidsrum ved at klikke på den nedadvendte pil eller den opadvendte pil .

Se alle dine opgaver for et hold

Du kan se en liste over alle dine opgaver for et hold. Du kan tjekke dine karakterer, gennemgå opgaver og afleveringsfrister samt se opgaver med forsinket eller manglende aflevering. Du kan også filtrere dine opgaver efter hold.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på Dine opgaver på et holdkort.

Du kan også klikke på holdetog derefterRessourcerog derefterSe dine opgaver.

3. (Valgfrit) Du kan se vedhæftede filer, kommentarer eller yderligere oplysninger om en opgave eller et spørgsmål ved at klikke på titlen på opgavenog derefterSe info.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil filtrere dine opgaver, skal du under Filtre klikke på Tildelt, Returneret med en karakter eller Mangler.

Tjek, om der er forsinkede eller manglende opgaver

Din underviser angiver politikkerne for forsinket aflevering for dit hold. Classroom forhindrer dig dog ikke i at aflevere opgaver efter afleveringsfristen.

Når din underviser tildeler en opgave, markeres den som Tildelt. Hvis du ikke afleverer din opgave til tiden, markeres den som Mangler eller Afleveret for sent på afleveringsfristens udløbstidspunkt. Hvis en opgave f.eks. skal afleveres kl. 9.00, skal du aflevere den senest kl. 8.59. Hvis du afleverer den kl. 9.00, er den afleveret for sent.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på Dine opgaver på et holdkort.
  3. Klik på Mangler til venstre.
  4. (Valgfrit) Du kan få flere oplysninger ved at klikke på et elementog derefterSe info.

Se opgaver arrangeret efter emne

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på holdet.
  3. Klik på Lektier øverst på siden.
  4. Klik på et emne til venstre.

Relaterede emner