Slå på samsvar fra skolen for plagiatrapporter i Classroom

Denne artikkelen er for Google Workspace-administratorer.

Hvis du har en Google Workspace for Education Plus-konto eller Teaching and Learning Upgrade, kan du la lærerne sammenligne elevenes filer med andre elevinnleveringer ved samme skole når de kjører plagiatrapporter.

Trinn 1: Slå på samsvar fra skolen

Viktig: Du må kun slå på samsvar fra skolen for lærere ved skolen din.

1. Logg på Google Administrasjonskonsoll.

Logg på med administratorkontoen din (slutter ikke på «@gmail.com»).

2. In the Admin console, go to Menu og deretter Appsog deretterAdditional Google servicesog deretterClassroom.
  3. Til venstre velger du lærernes organisasjonsenhet. Alternativt kan du la organisasjonsenheten på toppnivå forbli valgt hvis du bekrefter lærere.
  4. Klikk på Plagiatrapporter og deretter merk av for Slå på samsvar fra skolen i plagiatrapporter.
  5. Klikk på Lagre. Hvis du har konfigurert en underordnet organisasjonsenhet, kan det hende du kan arve eller overstyre innstillingene for en overordnet organisasjonsenhet.

Trinn 2: Konfigurer delte disker

For å ta i bruk plagiatrapporter må du konfigurere delte disker, slik at du kan lagre de tidligere innleveringene til eleven.

1. Gå til Google Classroom-siden.
  2. Du kan bli bedt om å konfigurere samsvar fra skolen og slå på delte disker. For å gjøre det, klikk på Konfigurer samsvar fra skolen.

Slå på delte disker under konfigureringen:

• En konfigurasjonsgruppe kalt «Originality Drive Policy Group» blir opprettet for tjenestekontoen.
  • Gruppeinnstillingen endres slik at delte disker for samsvar fra skolen kan opprettes uten at andre brukere blir berørt.
  • Gruppeinnstillingene endres slik at lærerne kan se samsvar fra skolen for hele skolen.
  • Nye elevinnleveringer legges til automatisk i en delt disk som fungerer som repositorium for fremtidig gjennomsøking.

Slik sikrer du at samsvar fra skolen fungerer effektivt:

• Ikke slett konfigurasjonsgruppen «Originality Drive Policy Group».
  • Ikke slett den delte disken «Originality corpus».

Trinn 3: Sjekk retningslinjene for oppbevaring i Arkiv (valgfritt)

Hvis du bruker Google Arkiv, kan du bestemme hvor lenge elevenes Google Disk-filer skal oppbevares. Finn ut mer ved å gå til artikkelen om oppbevaring av filer i Disk med Arkiv.