Classroomin alkuperäraporttien samasta koulusta löytyneiden tekstien käyttöönotto

Tämä artikkeli on tarkoitettu Google Workspace ‑järjestelmänvalvojille.

Jos sinulla on Google Workspace for Education Plus ‑tili tai Teaching and Learning Upgrade, voit antaa opettajien verrata oppilaiden tiedostoja alkuperäraporteissa saman koulun oppilaiden muihin teksteihin.

Vaihe 1: Ota samasta koulusta löytyneet tekstit käyttöön

Tärkeää: Ota samasta koulusta löytyneet tekstit käyttöön vain oman oppilaitoksesi opettajille.

1. Avaa Google-hallintakonsoli ja kirjaudu sisään.

Kirjaudu järjestelmänvalvojatililläsi (sen pääte ei ole @gmail.com).

2. In the Admin console, go to Menu ja sitten Appsja sittenAdditional Google servicesja sittenClassroom.
  3. Valitse vasemmalta opettajien organisaatioyksikkö. Jos vahvistat opettajat, voit jättää ylätason organisaatioyksikön valituksi.
  4. Klikkaa Alkuperäraportitja sittenvalitse Ota käyttöön alkuperäraporttien samasta koulusta löytyneet tekstit ‑kohta.
  5. Klikkaa Tallenna. Jos olet määrittänyt alatason organisaatioyksikön, saatat pystyä määrittämään sen perimään tai ohittamaan ylätason organisaatioyksikön asetukset.

Vaihe 2: Määritä jaettu Drive

Alkuperäraporteissa käytettävien aiempien palautusten tallennusta varten on määritettävä jaettu Drive.

1. Siirry Google Classroom ‐sivulle.
  2. Sinua voidaan pyytää ottamaan käyttöön samasta koulusta löytyneet tekstit ja jaettu Drive. Tee se valitsemalla Ota käyttöön samasta koulusta löytyneet tekstit.

Kun lisäät jaetun Driven käyttöönoton aikana

• palvelutilille luodaan määritysryhmä, jonka nimi on "Originality Drive Policy Group"
  • ryhmän asetukset muutetaan siten, että jaettuja Driveja voidaan luoda samasta koulusta löytyneitä tekstejä varten (ei vaikuta muihin käyttäjiin)
  • ryhmän asetukset muutetaan siten, että opettajat voivat nähdä koko oppilaitoksen samasta koulusta löytyneet tekstit
  • oppilaiden lähettämät uudet tehtävät lisätään jaetulle Drivelle, jotta niitä voidaan käyttää myöhemmissä tarkastuksissa.

Näin varmistat, että samasta koulusta löytyneet tekstit toimivat oikein:

• Älä poista määritysryhmää, jonka nimi on "Originality Drive Policy Group".
  • Älä poista jaettua Drivea, jonka nimi on "Originality corpus".

Vaihe 3: Tarkista Holvin säilytyskäytännöt (valinnainen)

Jos käytät Google Holvia, voit päättää, kuinka kauan oppilaiden Google Drive ‑tiedostoja säilytetään. Katso lisätietoja artikkelista Drive-tiedostojen säilyttäminen Holvin avulla.