Aktivér match i et andet dokument fra skolen for originalitetsrapporter i Classroom

Denne artikel er til Google Workspace-administratorer.

Hvis du har en Google Workspace for Education Plus-konto eller Teaching and Learning Upgrade, kan du give undervisere mulighed for at sammenligne elevers filer med afleverede opgaver fra andre elever på samme skole, når de kører originalitetsrapporter.

Trin 1: Aktivér match i et andet dokument fra skolen

Vigtigt! Aktivér kun match i et andet dokument fra skolen for undervisere på din skole.

1. Log indGoogle Administrationskonsol.

Log ind med din administratorkonto (slutter ikke med @gmail.com).

2. In the Admin console, go to Menu og derefter Appsog derefterAdditional Google servicesog derefterClassroom.
  3. Vælg undervisernes organisationsenhed til venstre. Du kan også beholde markeringen i afkrydsningsfeltet for den organisationsenhed, der er på øverste niveau, hvis du bekræfter undervisere.
  4. Klik på Originalitetsrapporterog derefterog markér afkrydsningsfeltet Aktivér undersøgelse af originalitetsrapporter for match i et andet dokument fra skolen.
  5. Klik på Gem. Hvis du har konfigureret en underordnet organisationsenhed, kan du muligvis overtage eller tilsidesætte indstillingerne for en overordnet organisationsenhed.

Trin 2: Opret fællesdrev

Hvis du vil gemme originalitetsrapporter, skal du oprette fællesdrev til elevernes tidligere afleveringer.

1. Gå til siden Google Classroom.
  2. Du bliver muligvis bedt om at konfigurere skolematch og aktivere fællesdrev. Det gør du ved at klikke på Konfigurer skolematch.

Aktivér fællesdrev under konfigurationen:

• Opretter en konfigurationsgruppe med navnet "Originality Drive Policy Group" for tjenestekontoen
  • Gruppeindstillingen ændres, så der kan oprettes fællesdrev til skolematch, men andre brugere påvirkes ikke
  • Gruppeindstillingerne ændres, så undervisere kan se skolematch for hele skolen
  • Tilføjer automatisk nye indsendte opgaver fra eleverne til det delte arkiv til fremtidig scanning

Følg disse regler for at sikre, at skolematch fungerer effektivt:

• Slet ikke konfigurationsgruppen med navnet "Originality Drive Policy Group".
  • Slet ikke fællesdrevet med navnet "Originality corpus".

Trin 3: Tjek opbevaringspolitikkerne for Vault (valgfrit)

Hvis du bruger Google Vault, kan du bestemme, hvor længe elevfiler i Google Drev skal opbevares. Få flere oplysninger på siden om opbevaring af filer i Drev via Vault.