Kotitehtävien määritysopas opettajille

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille.

Jos olet kiinnostunut Kotitehtävien käytöstä, mutta et näe sitä opetusalustallasi, järjestelmänvalvojasi ei ole ehkä määrittänyt yhteyttä. Jotta opettajat voivat käyttää työkalua, verkkotunnuksen järjestelmänvalvojan on asennettava se oppilaitoksen opetusalustalle. Voit tarkistaa, onko Kotitehtävät määritetty opetusalustallesi, luomalla kotitehtävän näiden ohjeiden mukaan. Jos et pysty luomaan kotitehtävää, tarkista opetusalustasi järjestelmänvalvojalta, onko työkalu otettu käyttöön. Voit jakaa nämä asennusohjeet järjestelmänvalvojallesi käyttämästäsi opetusalustasta riippuen:

Jos haluat ottaa yhteyttä järjestelmänvalvojaasi ja kertoa lisätietoja, voit käyttää tätä sähköpostimallia:

[Aihe] Google Kotitehtävät on nyt lisättävissä oppilaitoksemme opetusalustalle

Hei [lisää järjestelmänvalvojan nimi]

Oletko kuullut Google Kotitehtävistä? Se on uusi LTI-sovellus, joka sisältyy Google Workspace for Educationiin. Pyytäisin asentamaan työkalun, jotta opettajat voisivat käyttää sitä opetusalustallamme [lisää opetusalusta, esim. Schoology, Blackboard, Canvas, Sakai tai D2L].

Google Kotitehtävien avulla opettajat voivat

• luoda ja jakaa tehtäviä, kuten malleja ja tiedostoja
  • käyttää aikaa säästäviä ominaisuuksia, kuten helppokäyttöistä kommenttipankkia
  • tarkistaa alkuperäraporttien avulla, sisältävätkö oppilaiden tehtävät mahdollisesti plagioitua sisältöä
  • integroida Google Docsin ja Driven suoraan käyttämäämme opetusalustaan helpottaakseen palautteen antamista ja tiedostonjakoa.

Lue lisää Google Kotitehtävien määrittämisestä. Työkalu on yleisesti saatavilla Google Workspace for Educationin ydinpalveluna. Opettajana olen sitä mieltä, että työkalu helpottaisi tehtäviin liittyviä työnkulkuja opetusalustallamme [lisää opetusalusta, esim. Schoology, Blackboard, Canvas, Sakai tai D2L] sekä oppilaiden että opettajien osalta.

Kiitos, että harkitset asiaa
[opettajan nimi]