Vejledning til konfiguration af Opgaver for undervisere

Denne artikel er for undervisere.

Hvis du vil bruge Opgaver, men ikke kan se det i dit undervisningssystem, har din administrator muligvis ikke konfigureret forbindelsen. Før værktøjet kan bruges af undervisere, skal det installeres i institutionens undervisningssystem af en domæneadministrator. Du kan tjekke, om Opgaver er konfigureret i dit undervisningssystem, ved at følge denne vejledning til oprettelse af opgaver. Hvis du ikke kan oprette en opgave, opfordrer vi dig til at kontakte administratoren af dit undervisningssystem for at tjekke, om værktøjet er aktiveret. Afhængigt af hvilket undervisningssystem du bruger, kan du dele denne installationsvejledning med din administrator:

Hvis du vil kontakte din administrator med flere oplysninger, har vi angivet en mailskabelon nedenfor:

[Emne]  Google Opgaver kan nu føjes til vores undervisningssystem

Hej [indsæt administrators navn]

Har du hørt om den nye LTI-app Google Opgaver, som følger med Google Workspace for Education? Jeg vil gerne anmode om, at den bliver installeret, så vi som undervisere kan bruge den i vores undervisningssystem [indsæt undervisningssystem: Schoology, Blackboard, Canvas, Takai, D2L osv.].

Med Google Opgaver kan undervisere:

• Oprette og dele nye opgaver, f.eks. skabeloner og regneark.
  • Bruge tidsbesparende bedømmelsesfunktioner, f.eks. en brugervenlig samling af kommentarer.
  • Bruge originalitetsrapporter til at tjekke, om der er potentiel plagiering i elevopgaver.
  • Integrere Google Docs og Drev direkte i det undervisningssystem, vi allerede bruger til strømlinet feedback og fildeling.

Få flere oplysninger om konfiguration af Google Opgaver, der er tilgængeligt for alle som en Google Workspace for Education-kernetjeneste. Som underviser mener jeg, at dette vil forbedre arbejdsgangene med opgaver i [indsæt undervisningssystem: Schoology, Blackboard, Canvas, Sakai, D2L osv.] for elever og undervisere.

Med venlig hilsen
[undervisers navn]